Ο ΟΦΗ έπαιξε και κέρδισε

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Το Gentikoule είχε γράψει από τις 23 Αυγούστου για την επικείμενη συμφωνία που είχε κλειδώσει εδώ και 20 ημέρες.

Ο ΟΦΗ επέλεξε (και εκ του αποτελέσματος) δικαιώθηκε για την εμπορική στρατηγική που ακολούθησε καθ’ όλη την διάρκεια του καλοκαιριού για τα τηλεοπτικά του δικαιώματα. Σε καμία περίπτωση δεν φρόντισε να κάνει βιαστικές κινήσεις αφού είναι πασίγνωστο πως η αθλητική πιάτσα έχει αντιληφθεί με τον πιο δυναμικό τρόπο, ότι ο ΟΦΗ λειτουργεί με άλλους κανόνες: Τους κανόνες της δική του δυναμικής και περηφάνιας που τα προηγούμενα χρόνια είχε καταρρακωθεί.

Ωστόσο τα πράγματα είναι εντελώς διαφορετικά τον τελευταίο χρόνο. Και όλη η ποδοσφαιρική πιάτσα το γνωρίζει καλά αυτό: Ο ΟΦΗ θα παίζει με τους δικούς του κανόνες και δεν πρόκειται να δεχτεί καμία αδικία εις βάρος του. Ο ΟΦΗ έστηνε ένα στρατηγικό παζλ καθ’ όλη την διάρκεια του χρόνου. Η διοίκηση και τα στελέχη της ΠΑΕ γνώριζαν τι έπρεπε να κάνουν και η ευστροφία που έδειξαν μετά την αλλαγή της τράπουλας, μετά το πέρας των εθνικών εκλογών, ήταν και το στοιχείο – κλειδί που έφερε μια συμφωνία που είναι ακριβώς αυτή που ήθελε ο ΟΦΗ. Ότι ακριβώς αξίζει ο σύλλογος στο ελληνικό ποδοσφαιρικό χρηματιστήριο σαν μια από τις μεγάλες δυνάμεις της χώρας μας.

Όλα όσα γράφονταν από τις 23 Αυγούστου μέχρι και παραμονές της επισημοποίησης της συμφωνίας, περί εμπλοκής της ΕΡΤ ήταν παραμύθια της Χαλιμάς. Η συμφωνία είχε κλειδώσει από το τελευταίο 10ημερο του Αυγούστου και βέβαια όλοι γνώριζαν πως η Nova θα ήταν εκείνη που θα έπαιζε μπάλα με τον ΟΦΗ. Άλλωστε και η συνδρομητική τηλεόραση, από την πλευρά της, αντιλήφθηκε τον τελευταίο χρόνο τι είναι εκείνο που της προσφέρει ο ΟΦΗ αλλά και πως το brandname του γιγαντώνεται χρόνο με τον χρόνο.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook