Τώρα τα γυρίζουν στην Αθήνα για τον Σεμέντο…

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Στην Αθήνα που είναι ειδικοί στην σεναριολογία τον είχαν κάνει ήδη μεταγραφή στον Ολυμπιακό ενώ τα τελευταία 24ωρα διαβάζουμε μια σειρά από κυβιστήσεις.

Από το μεσημέρι της Κυριακής διαβάζουμε δημοσιεύματα από την Αθήνα πως τελικά ο Ολυμπιακός δεν προχωράει τις συζητήσεις για την απόκτηση του Λισάντρο Σεμέντο καθώς θεωρεί ότι είναι πολλά τα λεφτά για την απόκτηση του 23χρονου εξτρέμ. Κοινώς, οι ίδιοι που τον χαρακτήριζαν “κλεισμένο”, τώρα το γυρίζουν το παραμύθι αφού βλέπουν πως, επί της ουσίας, θέμα δεν υπήρξε ποτέ. Και αν υπήρχε ακόμα, έπρεπε να πάρουν το “ναι” του ΟΦΗ + μερικές εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ στα ταμεία του για να φύγει ο παίκτης.

Πρόκειται για μια δικαίωση του Gentikoule καθώς από τον περασμένο Δεκέμβρη, όταν και βγήκαν οι πρώτες φήμες περί ενδιαφέροντος του Ολυμπιακού για τον Σεμέντο, εμείς γράφαμε πως οι Ολλανδοί δεν είναι βλάκες να πουλήσουν τώρα έναν ποδοσφαιριστή που ακόμα βρίσκεται στην δημιουργία υπεραξίας με την παρουσία του στον ΟΦΗ και ενώ η τιμή του μπορεί να αυξηθεί ακόμα παραπάνω μέχρι το τέλος της χρονιάς.

Στις 3 Ιανουαρίου γράφαμε πως όλη η φημολογία διακινούνταν από σάιτ σε σάιτ επειδή, πολύ απλά αρκετοί είναι μαλωμένοι με το ρεπορτάζ γεννώντας μόνο σενάρια και τίποτα άλλο. Να, λοιπόν που λίγες ημέρες μετά έρχονται και οι σχετικές επιβεβαιώσεις…