Χρειάζεται μεταγραφές τον Γενάρη ο ΟΦΗ;

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Σε 15 ημέρες μπαίνουμε στον Δεκέμβριο, οπότε γίνεται κατανοητό πως στο «τραπέζι» θα πέσουν και όλα τα μεταγραφικά σενάρια για τις ομάδες. Όμως, το ερώτημα που γεννάται είναι το εξής: Στην περίπτωση του ΟΦΗ, γεννάται το ερώτημα; «Χρειάζεται η ομάδα μεταγραφές;»

Αυτό το ερώτημα δεν μπορεί να απαντηθεί τώρα γιατί είναι αρκετά νωρίς όμως είναι σίγουρο ότι αν η ομάδα συνεχίσει έτσι και δεν παρουσιαστεί κανένα πρόβλημα στην πορεία, τότε ασφαλώς και δεν θα χρειαστεί μεταγραφική ενίσχυση τον ερχόμενο Ιανουάριο. Ωστόσο, επειδή πολλά μπορούν να συμβούν αυτό το δίμηνο που ακολουθεί, καλό είναι στον ΟΦΗ να έχουν προετοιμάσει το έδαφος ώστε να μην τρέχουν την τελευταία στιγμή.

Παρ’ όλα αυτά, αν ρίξουμε μια ματιά στον αγωνιστικό απολογισμό του ΟΦΗ μέχρι στιγμής και “βάλουμε κάτω” τα πράγματα, τότε αυτό που θα δούμε είναι ότι ο ΟΦΗ δεν έχει ανάγκη από προσθήκες τον ερχόμενο Ιανουάριο, φτάνει να μην υπάρξουν έκτακτες αποχωρήσεις. Πολλά θα κριθούν αυτό το χρονικό διάστημα που ακολουθεί με τα συνεχόμενα παιχνίδια όπου και ο Νίκος Αναστόπουλος θα έχει την ευκαιρία να κρίνει (ξανά) το ρόστερ του…

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook