Η απόφαση του Νταμπράουσκας για Ντίκο δείχνει και το που θέλει να φτάσει τον ΟΦΗ

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Η νοοτροπία του τεχνικού του ΟΦΗ δείχνει πως πρέπει να σκέφτεται κάποιος που γνωρίζει το που βρίσκεται και ποια ομάδα προπονεί.

Η επιλογή του Βάλντας Νταμπράουσκας να βάλει το Ντίκο να ξεχρεώσει την τιμωρία του στο παιχνίδι με την Λαμία, αντί για παράδειγμα σε εκείνο με τον Ολυμπιακό, μπορεί να αποτέλεσε έκπληξη για ορισμένους όμως ο Λιθουανός το έχει ξανακάνει. Όπως με τον Διαμαντή που τον έβαλε με τον Αστέρα Τρίπολης αντί για το παιχνίδι της Τούμπας.

Τι δείχνει ο 45χρονος τεχνικός με αυτήν την απόφαση του; Πως θέλει να χτυπάει η ομάδα του όλα τα παιχνίδια και κυρίως αυτά απέναντι σε ομάδες που έχουν καλύτερο ρόστερ. Γνωρίζει πως με θετικά αποτελέσματα απέναντι σε τέτοιους αντιπάλους, το ποδοσφαιρικό τμήμα αποκτά και ψυχολογία και αυτοπεποίθηση και κυρίως επανακτά την χαμένη του νοοτροπία.

Κυρίως όμως η απόφαση του Βάλντας Νταμπράουσκας αποτυπώνει πλήρως το που θέλει να φτάσει τον ΟΦΗ, το τι μηνύματα θέλει να περάσει μέσα στην ομάδα και κυρίως στον κόσμο του που βλέπει τον Λιθουανό να ταυτίζεται με το δικό του κοινό όραμα.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook