Η ρήτρα στο συμβόλαιο του Μπάκιτς και η πρόταση του ΟΦΗ

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Παρότι ο 30χρονος χαφ δεσμευόταν με συμβόλαιο με την Ποντγκόριτσα μέχρι τον Ιούνιο του 2023, οι συμπατριώτες του αποκαλύπτουν πως υπήρχε ρήτρα αποχώρησης σε περίπτωση που ο Μπάκιτς είχε πρόταση εκτός Μαυροβουνίου.

O Mάρκο Μπάκιτς είχε επιστρέψει στην πατρίδα του τον περασμένο Σεπτέμβρη μετά από μια πολυετή παρουσία στην Ευρώπη. Ο ίδιος είχε κάνει δηλώσεις τον προηγούμενο Σεπτέμβρη, αναφορικά με την τότε απόφαση του που είχε εκπλήξει τους συμπατριώτες του εξηγώντας πως ήθελε να κάνει μια επανεκκίνηση στην καριέρα του. Οι πληροφορίες αναφέρουν πως ο Μπάκιτς πήγε στην Ποντγκόριτσα με την προοπτική να φύγει με μεταγραφή τον Ιανουάριο του 2023 όπως και συνέβη με τον ΟΦΗ να είναι ο επόμενος σταθμός της ποδοσφαιρικής του καριέρας.

Όπως αποκαλύπτει η ιστοσελίδα vijesti.me, παρότι ο Μπάκιτς δεσμευόταν με συμβόλαιο με την ομάδα του μέχρι το καλοκαίρι του 2023, υπήρχε ρήτρα σε αυτό πως εφόσον είχε πρόταση από ομάδα εκτός Μαυροβουνίου μέχρι τις 15 Ιανουαρίου θα μπορούσε να αποχωρήσει ελεύθερος.

Έτσι συνέβη και στην περίπτωση του Μάρκο Μπάκιτς που μετά την συμφωνία του με τον ΟΦΗ ενεργοποίησε την ρήτρα αποχωρώντας από τη Ποντγκόριτσα.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook