Ο κόσμος έχει “ανάγκη” πρόσωπα για να δεθεί μαζί του

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Η εξάμηνη θητεία του Λουίζ Φελίπε, οι αντιδράσεις του κόσμου και η ανάγκη να δεθεί ο κόσμος με πρόσωπα σε ένα επαγγελματικό ποδόσφαιρο που παίκτες πάνε και έρχονται.

Ο Βραζιλιάνος επιθετικός μπορεί να φόρεσε την φανέλα του ΟΦΗ για λίγους μόλις μήνες, που ημερολογιακά δεν είναι ούτε καν έξι και όμως ο κόσμος δέθηκε μαζί του. Σίγουρα, μέτρησε η παρουσία του, τα γκολ του (8/13) αλλά το σημαντικότερο είναι η ανάγκη για να δεθεί ο φίλαθλος με πρόσωπα που  πλέον στην εποχή του επαγγελματικού ποδοσφαίρου πάνε και  έρχονται με αποτέλεσμα να μην προλαβαίνουν να δεθούν εν αντιθέσει με ότι συνέβαινε τις προηγούμενες δεκαετίες.

Ο κόσμος του ΟΦΗ ήδη έχει πρόσωπα να δεθεί, του δίνει και το δικαίωμα και η ίδια η ομάδα. Νέιρα και Μεγιάδο μετρούν ήδη μια πενταετία στο Ηράκλειο, ο Γιαννούλης συμπληρώνει τέσσερα, ο Μανδάς ήδη έχει γίνει σύνθημα στα χείλη του κόσμου, ο Μαρινάκης κλείνει επίσης τέσσερα χρόνια στο Ηράκλειο και είναι και Κρητικός. Ο… κορμός του ΟΦΗ περιλαμβάνει και τον Κοσμά Τσιλιανίδη που βρίσκεται στην ομάδα από το 2019, και τους Διαμαντή, Μπαλογιάννη που βρίσκονται από το 2020, ενώ υπάρχει και ο Σωτηρίου που αγωνίζεται στην ομάδα από το 2018.

Αυτό είναι κάτι που προσφέρει ο ΟΦΗ στον κόσμο του, να δένεται με πρόσωπα, να διατηρηθεί ένας κορμός για τα επόμενα χρόνια όταν πλέον αυτό δεν αποτελεί τον κανόνα αλλά την εξαίρεση.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook