Το μήνυμα εμπιστοσύνης του κόσμου προς την ομάδα και τα θέλω για καλύτερες μέρες

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Όταν σε ένα παιχνίδι που είναι βαθμολογικά αδιάφορο, έστω και στο μικρότερο “Γεντί Κουλέ” γίνεται sold out, αυτό είναι κάτι που δεν μπορεί να περάσει απαρατήρητο.

Η κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος φτάνει αισίως στο τέλος της την ερχόμενη Κυριακή με την αναμέτρηση του ΟΦΗ με τον Λεβαδειακό. Ο ΟΦΗ μπορεί να τερματίσει από έβδομος, έστω με ισοβαθμία, έως ένατος. Ούτε παραπάνω, ούτε παρακάτω.

Και όμως παρότι ο ΟΦΗ έδινε ένα ντέρμπι στην έδρα του, βαθμολογικά αδιάφορος και δίχως πραγματικά σημαντικό στόχο, ο κόσμος του είχε φροντίσει να εξαφανίσει τα εισιτήρια εδώ και αρκετό καιρό.

Το ζήτημα δεν είναι το sold out, ούτε αν έφυγαν 5.000 εισιτήρια. Το ζήτημα είναι η δίψα του κόσμου να βρεθεί στο γήπεδο, η σχέση εμπιστοσύνης που χτίζεται παιχνίδι με παιχνίδι – κάτι που αποτυπώνεται και από το χειροκρότημα μετά το τέλος του αγώνα με την ΑΕΚ. Το μεγαλύτερο κέρδος είναι ότι με την πορεία του ΟΦΗ στον δεύτερο γύρο επανακτήθηκε η σχέση εμπιστοσύνης με τον κόσμο του – που είχε φθαρεί το προηγούμενο χρονικό διάστημα και αυτό προέρχεται από την πίστη για κάτι καλύτερο και όχι μετριότητα.

Η, συνεχώς, αυξανόμενη παρουσία του κόσμου μέσα στο 2023 πρέπει να ληφθεί και ως ένα μήνυμα προς την πλευρά του club. Ένα μήνυμα στήριξης και εμπιστοσύνης που μπορεί να γίνει ακόμα πιο ηχηρό τη νέα σεζόν εφόσον ο κόσμος δει μια ομάδα που θα είναι πλήρως ανταγωνιστική, θα βάλει ψηλότερα τον πήχη αλλά και θα επιχειρήσει με τις κινήσεις που θα κάνει να τον πετύχει. Η παρακαταθήκη του κόσμου του ΟΦΗ που μπορεί να έχει όλα τα δίκια με το μέρος του, ειδικά για την πορεία του πρώτου γύρου, δεν πρέπει να χαθεί αλλά κυρίως πρέπει να ενισχυεθεί ακόμα περισσότερο ενόψει της νέας χρονιάς.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook