Χαμός στην Κολομβία με τις δηλώσεις του Μοσκέρα για τα χρήματα που του χρωστάει η Ντεπορτίβο Κάλι!

Eπιμέλεια:Πάνος Κατσαρός

Έντονες αντιδράσεις έχουν προκύψει από φιλάθλους στην Κολομβία, μετά τις πρόσφατες δηλώσεις που παραχώρησε ο παίκτης του ΟΦΗ, Σαντιάγκο Μοσκέρα για τα χρέη της Ντεπορτίβο Κάλι.

Ο Μοσκέρα παραχώρησε συνέντευξη σε μέσο της πατρίδας του και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην οικονομική κατάσταση της πρώην ομάδας του, λέγοντας «Η Ντεπορτίβο Κάλι μου χρωστάει ακόμα χρήματα, έχει πολλά εσωτερικά προβλήματα, δεν έχουμε καλή επικοινωνία», θέλοντας να τονίσει το πρόβλημα που υπάρχει στην διοίκηση.

Η ιστορική ομάδα της Κολομβίας αντιμετωπίζει πρόβλημα με τις μισθοδοσίες των ποδοσφαιριστών, και η δήλωση του Μοσκέρα άναψε… φωτιές στους φίλους της ομάδας, που κατέκριναν στα social media τον παίκτη του ΟΦΗ με αρνητικά σχόλια.

«Δεν έκανε τίποτα και διεκδικεί ό,τι δεν κέρδισε, έτσι είναι, αυτή είναι η καθημερινότητα της Ντεπορτίβο Κάλι» ανέφερε ένας χρήστης, ενώ άλλος έγραψε: «Αυτός ο άνθρωπος είναι ξεδιάντροπος. Όλοι θέλουν να πάρουν χρήματα από την ομάδα ενώ δεν προσέφεραν στον σύλλογο».

Τα σχόλια για τον Μοσκέρα αρκετά, καθώς όπως φάνηκε στους φίλους της ομάδας δεν άρεσε η τοποθέτηση του Κολομβιανού. Ο Μοσκέρα πήρε μεταγραφή τον Ιανουάριο του 2022 από την Πατσούκα, αγωνίστηκε συνολικά για 33 παιχνίδια και πέτυχε 4 γκολ, ενώ είχε και έναν μυϊκό τραυματισμό που τον κράτησε για αρκετό διάστημα εκτός δράσης.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook