Video | Χαμός με Σα Πίντο και Γκαγιέγο – Παραλίγο να πιαστούν στα χέρια!

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Επεισοδιακά ολοκληρώθηκε το πρώτος μέρος ανάμεσα σε Ανόρθωση και ΑΠΟΕΛ, καθώς ο προπονητής της «μεγάλης κυρίας», Νταβίντ Γκαγιέγο και αυτός των «γαλαζοκίτρινων», Ρικάρντο Σα Πίντο αποβλήθηκαν μετά από μεταξύ τους σύρραξη.

Επεισοδιακά ολοκληρώθηκε το πρώτο ημίχρονο ανάμεσα σε Ανόρθωση και ΑΠΟΕΛ, με φόντο την 5η αγωνιστική του κυπριακού πρωταθλήματος.

Συγκεκριμένα μετά την ανάπαυλα οι προπονητές των δύο ομάδων είχαν έντονη συζήτηση και κάπου εκεί άναψε το σπίρτο με αποτέλεσμα να δημιουργηθεί σύρραξη.

Ο προπονητής της «μεγάλης κυρίας» Νταβίντ Γκαγιέγο και αυτός των «γαλαζοκίτρινων», Ρικάρντο Σα Πίντο, με τον πρώτο να πηγαίνει απειλητικά προς το μέρος του Πορτογάλου. Από τη πλευρά του ο Σα Πίντο απάντησε με έντονη φρασεολογία. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα ο διαιτητής της αναμέτρησης Ντάβιντε Γκερσίνι να δείξει και στους δύο προπονητές την απευθείας κόκκινη κάρτα.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο θρύλος του ελληνικού ποδοσφαίρου, Τραϊανός Δέλλας, παρευρέθηκε στην Κύπρο όπου και τιμήθηκε από την Ανόρθωση για την προσφορά του στο σύλλογο.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook