Και… υποψήφιοι με τον ΟΦΗ παίρνουν μεταγραφή για άλλα σωματεία!

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Φαίνεται πως τον ΟΦΗ στα δύσκολα τον παρατούν όχι μόνο προπονητές με αθλητές αλλά και… υποψήφια μέλη των Ενώσεων αφού δεν εξηγείται διαφορετικά η… “μεταγραφή” υποψήφιου μέλους του ΔΣ της ΕΚΑΣΚ από τον ΟΦΗ στον ΟΑ Χανίων!

Βλέποντας το καράβι να βουλιάζει πηδούν πρώτοι στην θάλασσα έχοντας ως σωσίβιο μια άλλη ομάδα! Και το απίστευτο είναι ότι οι άνθρωποι του ΟΦΗ – δεν αναφερόμαστε για εκείνους που είναι στην Εφόδου – αλλά του τμήματος μπάσκετ ενημερώθηκαν από… τρίτους ότι πήραν… μεταγραφή για άλλο σωματείο!

Απίστευτο και όμως αληθινό για τον ΟΦΗ που φροντίζει να δίνει την ευκαιρία σε ανθρώπους που το μόνο που ήθελαν ήταν να διαφημίζονται με το όνομα της ομάδας και τίποτα παραπάνω! Απόδειξη αποτελεί και η μεταγραφή από τον ΟΦΗ στον ΑΟ Χανίων!

Και το γράφουμε αυτό γιατί το Gentikoule υπάρχει πάνω από όλα για να προστατεύει τα συμφέροντα του ΟΦΗ και να πλήττει εκείνους που τον χρησιμοποιούν…

Πάντως, σε αυτές τις εκλογές της ΕΚΑΣΚ υποψήφιος με τον ΟΦΗ θα είναι ο έγκριτος νομικός Νίκος Πετρίδης που μάλιστα δεν έχει κρύψει και τα Ομιλίτικα συναισθήματα του!

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook