Γιατί είπε όχι ο Αναστόπουλος στα 60 χιλ. του Άρη

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Μια διαφορετική προσέγγιση κάνει το Goal στο θέμα της άρνησης του Νίκου Αναστόπουλου να αναλάβει την τεχνική ηγεσία του Άρη που του πρότεινε – σύμφωνα με την εφημερίδα – 60.000 ευρώ.

Όπως τονίζει το Goal, o Νίκος Αναστόπουλος δεν θα έλεγε “ναι άνευ όρων” επειδή δεν τον απασχολούσε το οικονομικό κομμάτι άλλα διαφορετικά ζητήματα. Αναλυτικά η εφημερίδα αναφέρει:

Ο Νίκος Αναστόπουλος είχε θέσει τους δικούς του όρους και προϋποθέσεις για να αναλάβει την ομάδα της Θεσσαλονίκης.

Αλλωστε και στο παρελθόν ο «allenatore» έχει αποδείξει πως σταθμίζει καλά τα πράγματα πριν πει το «ναι», με κορυφαίο παράδειγμα την άρνησή του στον Κόκκαλη, την εποχή της παντοκρατορίας του στο ελληνικό ποδόσφαιρο.

Ενα ποσό γύρω στις 60.000 ευρώ ήταν η τελική προσφορά των «κίτρινων» στον «Αναστό», που δεν στάθηκε τόσο στο οικονομικό όσο σε επιμέρους ζητήματα (ρόστερ, ελευθερία κινήσεων, σχέσεις με οργανωμένους) αν και σε φίλους και γνωστούς -πριν γίνει η συζήτηση με τους παράγοντες της θεσσαλονικιώτικης ΠΑΕ- έλεγε πως «δεν θα πάω και τζάμπα επειδή είναι Αρης…».

Δεν γνωρίζουμε αν τα χρήματα με τα οποία έκλεισε ο Κατσαβάκης είναι λιγότερα ή τα ίδια, το θέμα είναι πως ο Σερραίος τεχνικός δεν έθετε ανάλογες ασφαλιστικές δικλίδες, λειτούργησε περισσότερο άνευ όρων και ήταν διατεθειμένος να παλέψει με όλες τις αντίξοες συνθήκες προκειμένου να επιστρέψει στην τεχνική ηγεσία μιας μεγάλης ομάδας.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook