Τα τρία “άκαρπα” ραντεβού με τον Σίσιτς και η κουβέντα για την ΑΕΚ…

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

“Βγαίνει” το διαζύγιο ανάμεσα στον ΟΦΗ και τον Μίρνες Σίσιτς αφού στην Κρητική ομάδα δεν είναι διατεθειμένοι να ακολουθήσουν τους ρυθμούς του Σλοβένου που αποκάλυψε ότι θα συνεχίσει στην Ένωση.

Όλα ξεκίνησαν την προηγούμενη εβδομάδα όταν ο Σίσιτς συναντήθηκε με τους Κώστα Κλάδο, Ηρακλή Νύκταρη συμφωνόντας στις 130 χιλ. ευρώ (συνολικά μαζί με τα μπόνους). Ο πρώην πρόεδρος του ΟΦΗ είπε “ναι” στις απαιτήσεις του Σλοβένου που ζήτησε επιπλέον αυτοκίνητο και δωρεάν φαγητό.

Ενώ όλα έδειχναν πως το θέμα θα έκλεινε θετικά, την Τετάρτη έγινε το πρώτο ραντεβού αυτής της εβδομάδας. Από την μια πλευρά ο Σίσιτς και από την άλλη οι Πουλινάκης, Μαχλάς και Τουγλής. Στον ΟΦΗ ξεκαθάρισαν ότι δεν μπορούν να ανέβουν περισσότερο από τις 80 χιλ. ευρώ κάνοντας του πρόταση για κλειστό διετές συμβόλαιο συνεργασίας. Δηλαδή, να τον “δέσουν” μέχρι το 2014. Ο ίδιος αρνήθηκε λέγοντας πως θα απαντήσει την Πέμπτη.

Το δεύτερο ραντεβού ακολούθησε το βράδυ της ίδιας μέρας και έγινε στο σπίτι του Μάνθου Πουλινάκη. Ο πρόεδρος της ΠΑΕ τον κάλεσε για να έχουν μια περαιτέρω συζήτηση και να τα πουν σε περισσότερο φιλικό κλίμα. Ενώ ήταν σε εξέλιξη η συνάντηση, ο Σλοβένος σηκώθηκε και έφυγε απαιτώντας 100 χιλ. ευρώ (συνολικά μαζί με τα μπόνους).

Στον ΟΦΗ έγιναν έξαλλοι με την συμπεριφορά του και ήταν χαρακτηριστικό ότι χθες τόσο ο Νίκος Μαχλάς όσο και ο Μάνθος Πουλινάκης δεν έκρυβαν την δυσαρέσκεια τους για τον τρόπο με τον οποίο συμπεριφέρθηκε ο Σλοβένος μεσοεπιθετικός.

Το τρίτο ραντεβού έγινε το βράδυ της Πέμπτης ανάμεσα στον Μίρνες Σίσιτς και το Νίκο Αναστόπουλο. Ο τελευταίος προσπάθησε να του εξηγήσει ότι τα χρήματα που του προσφέρονται είναι αρκετά καλά και μάλιστα αποτελούν εγγύηση για τα επόμενα 2 χρόνια. Ο ίδιος διαμαρτυρήθηκε λέγοντας του ότι “η πρόταση είναι πολύ χαμηλή”.

Συμφωνία δεν βρέθηκε και ο Μίρνες Σίσιτς φεύγοντας από το “Βαρδινογιάννειο” είπε στο Νίκο Μαχλά πως “έχω πρόταση από την ΑΕΚ και θα πάω εκεί”.

 

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook