Βαλεριάνος ή Βάντο για το Καραϊσκάκη;

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Με την επιστροφή του 20χρονου αριστερού μπακ στην δράση, πλέον ο Νίκος Αναστόπουλος έχει μια έξτρα επιλογή για το αριστερό άκρο της άμυνας και τίθεται ένα δίλημμα εν όψει του αγώνα με τον Ολυμπιακό.

Από την στιγμή που ο Μονιάκης δεν παίζει καθώς είναι τιμωρημένος, οι επιλογές για το αριστερό άκρο είναι δύο. Στο φιλικό κόντρα στον Γιούχτα, ο Βάντο χρησιμοποιήθηκε σαν στόπερ και ο Βαλεριάνος αριστερό μπακ.

Ο τελευταίος δείχνει μεγάλη προσαρμογή και στον ΟΦΗ λένε τα καλύτερα λόγια τόσο για την αξία του όσο και για τον χαρακτήρα του. Ο Βαλεριάνος ήδη είχε παίξει με την Κ20 κόντρα στην Ξάνθη αφήνοντας εξαιρετικές εντυπώσεις ενώ ήταν αρκετά καλός και στο φιλικό με τον Γιούχτα.

Ο Βάντο διαθέτει (μεγαλύτερη από τον Βαλεριάνο) εμπειρία, είναι καλός επιθετικά ωστόσο αντιμετωπίζει προβλήματα όταν χρειαστεί να αμυνθεί. Από την άλλη, ο Βαλεριάνος δείχνει μεγάλη συνέπεια στα αμυντικά του καθήκοντα, γνωρίζει αρκετά καλά την θέση ενώ συν τοις άλλοις διαθέτει και το έξτρα κίνητρο για να αποδείξει την αξία του απέναντι στον Ολυμπιακό…

 

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook