Το ρίσκο με τον Σίσιτς και η απουσία του από τις προπονήσεις…

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Ο “Σίλε” βρίσκεται ήδη εκτός προπονήσεων για 9 ημέρες και όπως όλα δείχνουν θα χάσει το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό. Εκτός και αν ο ίδιος και ο Αναστόπουλος ρισκάρουν πιθανή συμμετοχή του.

Βέβαια, ο “Αναστό” γνωρίζει ότι ένα τέτοιο ενδεχόμενο ίσως να επηρεάσει την κατάσταση του εν όψει των τριών πολύ κρίσιμων αγώνων κόντρα σε Βέροια, Λεβαδειακό και ΠΑΣ Γιάννενα. Ήδη, όλοι είδαμε ότι και απέναντι στον Παναθηναϊκό δεν ήταν ο Σίσιτς που έχουμε γνωρίσει φέτος, έστω και αν εκείνος τα έδωσε όλα τρέχοντας μέχρι και το τελευταίο λεπτό του παιχνιδιού παίζοντας μάλιστα σε όλη την διάρκεια!

Κάνοντας το σχετικό ρεπορτάζ, διαπιστώσαμε ότι ο Σλοβένος αποχώρησε από την προπόνηση την Πέμπτη 25 Οκτωβρίου και έκτοτε δεν προπονήθηκε ξανά! Βέβαια, συνειδητά δεν πιέστηκε προκειμένου να προλάβαινε το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό, ωστόσο το γεγονός από μόνο του λέει αρκετά πράγματα. Από τις 25 Οκτωβρίου έγιναν 7 προπονήσεις και πήγε κατευθείαν στο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό κάνοντας ένεση πριν την έναρξη.

Οπότε, δείχνει ότι και ο ίδιος είναι εμφανώς ανέτοιμος για ένα παιχνίδι υψηλών απαιτήσεων (έστω και αν ο ίδιος με την τρέλα που έχει θα ήθελε να παίξει) ενώ παράλληλα υπάρχει η δυνατότητα να προφυλαχθεί για τα παιχνίδια που έρχονται όπου στόχος είναι το απόλυτο!

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook