“Που είναι ο Μαχλάς;”

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Γράφει από το Γκάρντενερ ο Παύλος Σιδερίδης. Ήταν δυνατόν να πάει στην Ολλανδία ο ΟΦΗ και να μην αναζητήσουν το Νίκο Μαχλά; Έτσι το πρωί της Πέμπτης Ολλανδοί φίλαθλοι μόλις άκουσαν το όνομα του ΟΦΗ άρχισαν να ψάχνουν τον αντιπρόεδρο της ΠΑΕ.

Ο Νίκος Μαχλάς έχει γράψει την δική του ιστορία στην Ολλανδία με την φανέλα της Φίτεσε (κυρίως) και του Άγιαξ. Το τι έχει κάνει εκεί ο αντιπρόεδρος του ΟΦΗ δεν χρειάζεται να το αναφέρουμε τώρα εμείς μιας και το γνωρίζει όλος ο κόσμος.

Το πρωί της Πέμπτης, λίγα λεπτά μετά την έναρξη της πρωινής προπόνησης, Ολλανδοί φίλαθλοι που βρίσκονταν στην περιοχή μόλις πληροφορήθηκαν ότι η ομάδα που προπονείται είναι ο ΟΦΗ, πλησίασαν τους ανθρώπους του και τους ρωτούσαν για το Νίκο Μαχλά.

“Που είναι ο Μαχλάς; Έχει σχέση με την ομάδα πλέον;”  ρωτούσαν οι Ολλανδοί δίχως βέβαια να γνωρίζουν ότι ο παλαίμαχος άσος υπηρετεί, πλέον, τον ΟΦΗ από διοικητικό πόστο. Όμως, αυτές οι αντιδράσεις δείχνουν την αγάπη που έχουν οι Ολλανδοί για το Νίκο Μαχλά παρά το γεγονός ότι έχουν περάσει περισσότερα από 10 χρόνια από τότε που έφυγε από την χώρα τους.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook