Δεν είναι έτσι οι Κρητικοί κύριε Πηλαδάκη…

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

“Βέλη” κατά του ΟΦΗ εξαπέλυσε ξανά ο Κώστας Πηλαδάκης που αυτήν την φορά μιλώντας στο ραδιόφωνο του ΣΚΑΙ χαρακτήρισε “ανεπίτρεπτη” την στάση της ΕΠΟ λόγω του ότι δεν πήρε την απόφαση να… εξοντώσει την ομάδα. Ο πρόεδρος της Λάρισας δήλωσε χαρακτηριστικά ότι “υπάρχει βούληση για να φτάσει μέχρι τέλους το θέμα, αλλά θα πρέπει να αποδειχθεί. Το θέμα είναι να υπάρχει αθλητική δικαιοσύνη και όχι μόνο ποινική, αν αποδειχθεί κάτι. Νομικοί κύκλοι της Λάρισας ασχολούνται με το θέμα της προσφυγής της Λάρισας στα ευρωπαϊκά δικαστήρια. Είναι ανεπίτρεπτο η ΕΠΟ να μην έχει ασχοληθεί με την προσφυγή του ΟΦΗ στα πολιτικά δικαστήρια -δεν έχω κάτι με τον ΟΦΗ, Κρητικός είμαι- και μόλις εμείς είπαμε ότι σκεφτόμαστε να προσφύγουμε στα ευρωπαϊκά, να βγάζει ανακοίνωση. Υπάρχει δεδικασμένο πλέον αφού δεν έγινε κάτι με τον ΟΦΗ“.

Από τα παραπάνω λόγια του κυρίου Πηλαδάκη, φαίνεται η αμάθεια που τον διακρίνει καθώς και η έλλειψη πραγματικότητας για όσα συμβαίνουν στο ελληνικό ποδόσφαιρο αφού είναι πλέον πασιφανές ότι δεν υπήρχε καμία περίπτωση τιμωρίας του ΟΦΗ από την στιγμή που δεν πήγε κόντρα σε καμία απόφαση της Ομοσπονδίας.

Α, και κάτι τελευταίο! Ο κύριος Πηλαδάκης επικαλείται την Κρητική καταγωγή του θέλοντας να δείξει ότι δεν θέλει το κακό του ΟΦΗ όμως την ίδια ώρα ζητάει την τιμωρία του συλλόγου προς όφελος της δικής του ομάδας…

Αμ δεν είναι έτσι οι Κρητικοί κύριε Πηλαδάκη… Αν ζούσατε εδώ, κάτι παραπάνω θα ξέρατε…

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook