Τελειώνει με την ΑΕΚ και γίνεται Κρητικός ο Μπερνς

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

«Φίλε, είμαι παίκτης της ΑΕΚ ακόμα. Δεν μπορώ να πω τίποτα παραπάνω», με αυτά τα λόγια ο Νέιθαν Μπερνς απάντησε στο τηλεφώνημα του Gentikoule δείχνοντας ότι περιμένει τα… ευρώ από την Ένωση ώστε να οριστικοποιηθεί η προφορική συμφωνία του με τον ΟΦΗ.

Το… πρόγραμμα περιελάμβανε την άφιξη του Αυστραλού χθες το πρωί ωστόσο αυτό δεν έγινε ποτέ, γιατί πολύ απλά δεν ολοκληρώθηκε η λύση του συμβολαίου του με την ΑΕΚ, κάτι που είναι απαραίτητο ώστε να οριστικοποιηθεί η μεταγραφή του στον ΟΦΗ. Ο Νέιθαν Μπερνς που αποδεικνύεται “σκληρό καρύδι” στις διαπραγματεύσεις με την Ένωση δεν έλυσε ούτε χθες το συμβόλαιο του παρά το γεγονός ότι συζητούσε για αρκετές ώρες με τους ιθύνοντες της ομάδας. Όμως, λύση δεν βρέθηκε και τελικά δεν δόθηκε.

Όπως γίνεται κατανοητό, στον ΟΦΗ περιμένουν τις, άμεσες, εξελίξεις στο θέμα της λύσης του συμβολαίου του Μπερνς με την ΑΕΚ καθώς ο Νίκος Αναστόπουλος τον περιμένει για να τον έχει στην διάθεση του εν όψει της πρεμιέρας με τον Ατρόμητο. Πάντως, στην Κρητική ομάδα περιμένουν να σημειωθούν εξελίξεις μέσα στην ημέρα αφού ο Μπερνς θα έχει νέα συνάντηση με την ΑΕΚ. Σε περίπτωση που βρεθεί η λύση, τότε εκείνος θα πάρει το πρώτο αεροπλάνο για την Κρήτη…

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook