Σκούρα τα πράγματα για Καβάλα-παίρνει την άδεια ο ΟΦΗ

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Η κατάθεση της ΠΑΕ Καβάλα στην Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού ολοκληρώθηκε, ωστόσο οι οι οιωνοί δεν είναι καλοί για τους “Αργοναύτες” σε ότι αφορά την λήψη πιστοποιητικού συμμετοχής στο πρωτάθλημα ελέω Μάκη Ψωμιάδη.

Οι Καβαλιώτες κατέθεσαν στο κτήριο της ΓΓΑ υπό την παρουσία ισχυρής αστυνομικής δύναμης, από την περιρρέουσα ατμόσφαιρα προκύπτει όμως πως τα μέλη της ΕΕΑ δεν ικανοποιήθηκαν από αυτά που άκουσαν και πιο συγκεκριμένα από τον Σταύρο Ψωμιάδη, που τόνισε ότι ο πατέρας του, που καταζητείται ακόμη για το σκάνδαλο των στημένων αγώνων, δεν έχει καμία απολύτως σχέση με την ομάδα.

Έτσι, αν η Καβάλα δεν αδειοδοτηθεί τότε θα υπάρξει αναβολή στην έναρξη του νέου πρωταθλήματος, που είναι προγραμματισμένη για το προσεχές Σαββατοκύριακο, αφού θα πρέπει να υπάρξει αντικαταστάτρια ομάδα.

Αυτή την ώρα καταθέτει στην ΕΕΑ η ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου, ενώ όλα δείχνουν ότι ΠΑΟΚ, ΑΕΚ, ΟΦΗ, ΠΑΣ Γιάννινα και Κέρκυρα δεν θα αντιμετωπίσουν πρόβλημα και θα πάρουν το πιστοποιητικό από την Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού.

Πηγή: soccerplus.gr

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook