Λίγες μέρες ακόμα υπομονή…

Eπιμέλεια:Μανώλης Θέμελης

Βρισκόμαστε στην τελική ευθεία για την Γενική Συνέλευση του ΟΦΗ και ο κόσμος της ομάδας αδημονεί να περάσουν οι μέρες ώστε να αρχίσει και πάλι να ασχολείται με αγωνιστικά θέματα.

Λίγες μέρες έμειναν μέχρι την 15η Ιούνη που θα γίνει η καθοριστική και ιστορικής σημασίας Γενική Συνέλευση της ΠΑΕ ΟΦΗ.

Ο κόσμος της ομάδας παρακολουθεί με ενδιαφέρον και αγωνία τις εξελίξεις όλο αυτό το διάστημα και περιμένει πως και πως να περάσουν οι μέρες για να αρχίσει και πάλι να ασχολείται με αγωνιστικά θέματα.

Όλο αυτό το διάστημα αναλωνόμαστε, και δικαιολογημένα, σε εξώ αγωνιστικά θέματα, διοικητικής φύσεως, όμως αυτό που “καίει” τον κόσμο είναι η ομάδα την νέα χρονιά να κάνει το… αυτονόητο, να ανέβει κατηγορία, όπως και την επόμενη σεζόν, ώστε το πέρασμά του ΟΦΗ από τις μικρές κατηγορίες να είναι βραχύβιο.

Για να γίνει αυτό όμως θα πρέπει να μπουν οι βάσεις κάτι που περιμένουν όλοι να γίνει στην Γ.Σ με τους “7′ επιχειρηματίες, που αυτή την στιγμή να είναι η μόνη ολοκληρωμένη πρόταση και λειτουργεί ως εν δυνάμει διοίκηση.

Μας χωρίζουν πλέον κάτι λιγότερο από 10 μέρες και οι φίλοι του ΟΦΗ τις μετράνε σαν τον.. φαντάρο για να αρχίσει και πάλι να ασχολείται με αγωνιστικά θέματα που έχουν…παγώσει εδώ και περίπου δύο μήνες.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook