«Ελάτε να καμαρώσουμε τον δικό σας ΟΦΗ»

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Με ανακοίνωση που εξέδωσε η διοίκηση του ΟΦΗ καλεί τον κόσμο να δώσει βροντερό παρόν στην πρεμιέρα κόντρα στον Ατρόμητο ζητώντας παράλληλα να εξοικειωθεί με τα νέα, πιο αυστηρά, μέτρα ασφαλείας.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ ΟΦΗ

Ο ΟΦΗ μας επιστρέφει στο σπίτι του. Η διοίκηση της ΠΑΕ ΟΦΗ με συγκίνηση καλεί όλο το φίλαθλο κοινό της ομάδας και της Κρήτης στο γήπεδό μας το Σάββατο και ώρα 19:15 για να ζήσουμε από κοντά τη μεγάλη επιστροφή. Μια επιστροφή που όλοι μαζί, φίλαθλοι, ποδοσφαιριστές, τεχνικό τιμ, φορείς και διοίκηση οραματιστήκαμε, παλέψαμε, ματώσαμε, δώσαμε το είναι μας για να επιτευχθεί τα τελευταία δυο χρόνια. Ελάτε να καμαρώσουμε τον ΟΦΗ της Κρήτης, τον πολυμετοχικό ΟΦΗ που ανήκει πλέον στον κόσμο του, στη Σούπερ Λίγκα.

Είμαστε βέβαιοι ότι ο κόσμος του ΟΦΗ είναι εξοικειωμένος με τα πολύ αυστηρά μέτρα ασφαλείας της Σούπερ Λίγκας και θα προστατέψει για μια ακόμα φορά αποτελεσματικά την έδρα μας. Παρακαλούμε θερμά το φίλαθλο κοινό να προσέλθει αρκετά νωρίτερα στο γήπεδο, προκειμένου να αποφύγει ενδεχόμενη ταλαιπωρία. Να υπενθυμίσουμε ότι η διαδικασία αλλαγής των καρτών διαρκείας είναι σε εξέλιξη και ότι η είσοδος επιτρέπεται μόνο σε όσους έχουν προμηθευτεί την καινούρια κάρτα. Καλή σεζόν σε όλους.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook