Όλοι οι δρόμοι οδηγούν στο “Γεντί Κουλέ” για την επιστροφή του ΟΦΗ στα… σαλόνια!

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Σε λιγότερο από δύο ώρες γίνεται η σέντρα της επιστροφής του ΟΦΗ στην Σούπερ Λιγκ και οι παίκτες του Νίκου Αναστόπουλου είναι αποφασισμένοι να ξεκινήσουν με το δεξί τη νέα χρονιά. Με ενδεκάδα πλέι – οφ και μοναδικό δίλημμα τους Ουκάρ ή Παπουλή – τα πλάνα του “Αναστό”.

Ο Νίκος Αναστόπουλος φρόντισε στις τελευταίες προπονήσεις να ρίξει το βάρος στον ψυχολογικό τομέα αφού από αγωνιστικής πλευράς ο ΟΦΗ αναμένεται να παρουσιαστεί ίδιος και απαράλλαχτος με αυτόν που είδαμε όλοι στους αγώνες της Αθήνας πριν από έναν μήνα. Μπορεί στην αποστολή να υπάρχουν νέα πρόσωπα όπως οι Ταυλαρίδης, Κάρολ, Σουμπίνιο όμως και οι τρεις θα βρίσκονται στον πάγκο καθώς δεν ήταν δυνατόν να μην ρίχτουν στην “μάχη” έχοντας κάνει ελάχιστες προπονήσεις με την υπόλοιπη ομάδα.

Για αυτόν τον λόγο, ο τεχνικός του ΟΦΗ δεν αλλάζει την ήδη γνωστή πετυχημένη συνταγή της περασμένης περιόδου αφού ούτως ή άλλως το επίπεδο των παικτών είναι… επίπεδο Σούπερ Λιγκ. Το 4-3-3 δεν αλλάζει και ο Βεζυρίδης θα είναι κάτω από τα δοκάρια ενώ την τετράδα στην άμυνα θα αποτελούν οι Γαλανόπουλος και Πίτσος στα άκρα με τους Γεωργίου – Μπουλούτ στο κέντρο της άμυνας. Την τριάδα στην μεσαία γραμμή θα αποτελούν οι Ρόβας, Κάλαϊτζιτς και Βερόν ενώ στην επίθεση δεδομένη είναι η παρουσία των Ζορμπά, Καμπάνταη ενώ μια θέση παίζεται μεταξύ των Ουκάρ και Παπουλή με τον Γάλλο να έχει προβάδισμα λόγω και των ανασταλτικών του ικανοτήτων.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook