Πήρε τον βαθμό, μπορούσε και τη νίκη (vds)

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Δυνατά μπήκε στο παιχνίδι ο ΟΦΗ ο οποίος  είχει τα ηνία του αγώνα στα πρώτα λεπτά του αγώνα. Η πρώτη ευκαιρία του αγώνα άνηκε στον ΟΦΗ όταν στοτο σουτ του Πίτσου πέρασε λίγο άουτ.

Ο Ατρόμητος ένα λεπτό αργότερα, στην πρώτη του επίσκεψη στα καρέ του Βεζυρίδη άνοιξε το σκορ, όταν ο Μπουλούτ άθελα του έστειλε την μπάλα στην εστία της ομάδας του. Το γκολ αυτό έδωσε το πλεονέκτημα στους παίκτες του Ατρομήτου, οι οποίοι είχαν τον έλεγχο του αγώνα μέχρι το ημίωρο. Μάλιστα οι φιλοξενούμενοι θα μπορούσαν να είχαν διπλασιάσει τα τερματα τους 3 λεπτά αργότερα όταν ο Αναστασάκος απο πλεονεκτική θέση έστειλε την μπάλα άουτ και στο  16΄όταν ο Πολυχρόνης Βεζυρίδης «κατέβασε ρολά» σε τετ-α-τετ με τον Αναστασάκο.

Ο ΟΦΗ ισορρόπησε το παιχνίδι μετά το τριάντα, ωστόσο δεν μπόρεσε να απειλήσει ιδιαίτερα την εστία του Ιτάνζ εκτός από την φάση στο 2 λεπτό των καθυστερήσεων όταν ο τερματοφύλακας του Ατρομήτου απομάκρυνε την “βολίδα” του Βερόν.. Το δεύτερο ημίχρονο άνηκε αποκλειστικά στον ΟΦΗ. Οι παίκτες του Νίκου Αναστόπουλου βγήκαν αποφασισμένοι να πάρουν κάτι από το παιχνίδι, το οποίο και κατάφεραν.

Οι γηπεδούχοι, εκμεταλλευόμενοι στο έπακρο το γεγονός ότι ο Ατρόμητος έπαιζε πιο συντηρητικά κατάφεραν στο 75′ με τον Γεωργίου να ισοφαρίσουν σε 1-1 με κοντινό πλασέ και να πάρουν έστω τον βαθμό της ισοπαλίας, το λιγότερο δηλαδή που άξιζαν από το παιχνίδι. Ο ΟΦΗ θα μπορούσε να είχε ισοφαρίσει πιο πριν και να ζητήσει κάτι παραπάνω στην συνέχεια καθώς λίγο μετά την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου ο Ιτάνζ είπε “οχι” στο Ζορμπά στο σουτ που επιχείρησε, ενώ το ίδιο έπραξε και στο 72΄απομακρύνοντας το σουτ του Ουκάρ.


Το live του αγώνα…

 

 

 

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook