Σενάριο – βόμβα για Άπια και ΟΦΗ!

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Σενάριο – βόμβα έχει κάνει την εμφάνιση του από το πρωί της Τρίτης με δημοσιεύματα να κάνουν λόγο για ενδιαφέρον του ΟΦΗ για τον 31χρονο αμυντικό μέσο Στέφαν Άπια. Πως έχουν τα δεδομένα με τον Γκανέζο παικταρά και ποιο είναι το κασέ του.

Καταρχήν, πρέπει να αναφέρουμε ότι ο πρώην παίκτης της Γιουβέντους και της Φενέρμπαχτσε έχει προταθεί στις μισές ελληνικές ομάδες, δείγμα του ότι δεν έχει πρόβλημα να αγωνιστεί στην χώρα μας. Παράλληλα, το κασέ του δεν ξεπερνάει τις 200.000 ευρώ και αν μη τι άλλο τα χρήματα που αξιώνει δεν είναι πολλά για την αξία ενός ποδοσφαιριστή όπως είναι ο Στεφάν Άπια. Μέσα στο καλοκαίρι το όνομα του έχει παίξει μεταξύ άλλων για ΑΕΚ, Παναιτωλικό, Καβάλα και Ηρακλή.

Ο 31χρονος Γκανέζος έχει όλα τα στοιχεία που θέλουν Μαχλάς και Αναστόπουλος για τον ποδοσφαιριστή που επιθυμούν να καλύψει τα στοιχεία του αμυντικού χαφ. Δηλαδή, “σκύλος” στο κέντρο, να τρέχει και να μαρκάρει ασταμάτητα, να διαθέτει ηγετική φυσιογνωμία και παράλληλα να κάνει παιχνίδι στην μεσαία γραμμή. Άλλωστε, αυτοί είναι και οι λόγοι που δεν πρόκειται να προχωρήσει, εκτός αν αλλάξουν άρδην τα πράγματα, η περίπτωση του Σεμπαστιάν Πιονσέλ. Αξίζει να αναφέρουμε ότι οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο ΟΦΗ βρίσκεται πολύ κοντά στην απόκτηση ενός ξένου αμυντικού χαφ δίχως το όνομα του να έχει διαρρεύσει ενώ στην Κρητική ομάδα τηρούν άκρα μυστικότητα για τον ποδοσφαιριστή που όπως λένε θα κάνει την διαφορά.

Ο Στεφάν Άπια προέρχεται από μια μεγάλη καριέρα όπου έχει αγωνιστεί σε Γιουβέντους, Πάρμα, Φενέρ, Μπρέσια, Ουντινέζε, Μπολόνια ενώ πέρυσι φορώντας την φανέλα της Τσεζένα, είχε 25 συμμετοχές και ένα γκολ στη Serie A. Το 2009 αντιμετώπισε ένα πρόβλημα τραυματισμού το οποίο όπως αποδείχθηκε δεν τον επηρέασε καθόλου μιας και την τελευταία διετία αγωνίστηκε σε 44 παιχνίδια πρωταθλήματος στο Καμπιονάτο.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook