Απορρίφθηκαν τα ασφαλιστικά μέτρα των αδερφών Βατσινά!

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Ολοκληρώθηκε η εκδίκαση των ασφαλιστικών μέτρων των αδερφών Βατσινά κατά της ΠΑΕ ΟΦΗ και μέσα στην επόμενη ώρα αναμένεται να γίνει γνωστή η απόφαση. Διορία χρονικής διάρκειας δύο – τριών μηνών ζήτησαν οι νομικοί εκπρόσωποι του συλλόγου.

Στην διαδικασία που ολοκληρώθηκε λίγο πριν τις 1.30 το μεσημέρι παρόντες ήταν οι νομικοί σύμβουλοι της ομάδας Χρήστος Μιχαλόπουλος, Ντίνος Μανταδάκης καθώς και το νέο μέλος του Δ.Σ. της ΠΑΕ ΟΦΗ Κώστας Τουγλής που κατέθεσε και σαν μάρτυρας υπεράσπισης της ομάδας. Την πλευρά των πρώην μεγαλομετόχων της ομάδας εκπροσώπησε ο δικηγόρος τους Μιχάλης Πρεβελιανάκης.

Οι Χρήστος Μιχαλόπουλος και Ντίνος Μανταδάκης τόνισαν ότι οι ληξιπρόθεσμες οφειλές προς την πλευρά των αδερφών Βατσινά φτάνουν τις 300.000 ευρώ και όχι 750.000 όπως απαιτούν οι τελευταίοι. Ο κύριος Πρεβελιανάκης υπογράμμισε από την πλευρά του ότι “μετά το τέλος της ημερομηνίας των πρώτων επιταγών, δεν μας ενόχλησε κανένας από την ΠΑΕ ΟΦΗ προκειμένου να γίνει ένας διακανονισμός”.

Έπειτα ο κύριος Τουγλής ερωτήθηκε για τον ισχυρισμό του δικηγόρου των αδερφών Βατσινά απαντώντας ότι “ναι, είναι αλήθεια όμως υπήρχε ο δικαστικός αγώνας που έκανε η ΠΑΕ ΟΦΗ προκειμένου να πάρει την άνοδο για την Σούπερ Λιγκ. Θα φροντίσουμε να έρθουμε σε επαφή προκειμένου να γίνει ένας διακανονισμός και έπειτα να κάνουμε αυτά που χρειάζονται ώστε να επέλθει η λύση”.