Στην τελική ευθεία για την ενίσχυση της επίθεσης

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Με την μεταγραφική περίοδο να ολοκληρώνεται στις 10 Σεπτεμβρίου, στον ΟΦΗ “τρέχουν” για να κλείσουν τα θέματα της ομάδας με μοναδικό μέλημα την ενίσχυση της επίθεσης. Δύο, ίσως και τρεις παίκτες ο στόχος για τις μεταγραφές.

Ο έχει καταθέσει επίσημη πρόταση στον Χαμπίμπ Μπαμογκό με τις πληροφορίες να αναφέρουν ότι ο διεθνής από την Μπουρκίνα Φάσο είναι ευχαριστημένος από τον τρόπο με τον οποίο έχουν προσεγγίσει οι άνθρωποι του ΟΦΗ. Η πρόταση είναι αρκετά καλή για τα δεδομένα του ποδοσφαιριστή αλλά και για τα δεδομένα της ομάδας που έχει φροντίσει να κρατήσει χαμηλά το μπάτζετ στα πλαίσια της οικονομικής πολιτικής που ακολουθεί. Ο Μπαμογκό έχει στα χέρια του πρόταση για συμβόλαιο διάρκειας δύο χρόνων με αρκετά μπόνους με τον ίδιο τον Αφρικανό να δεσμεύεται να δώσει την απάντηση του εντός των ημερών, ίσως και σήμερα.

Πάντως, ανεξάρτητα από την έκβαση της υπόθεσης απόκτησης του Μπαμογκό, στον ΟΦΗ είναι αποφασισμένοι να πάρουν δύο ή και τρεις παίκτες για την ενίσχυση της επίθεσης, ένα κομμάτι που φάνηκε και στο παιχνίδι με τον Εργοτέλη ότι χρειάζεται δουλειά αλλά και νέα πρόσωπα.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook