Προς «ναυάγιο» του Μπαμογκό, βλέπει προς Ισπανία για φορ

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Την τελευταία στιγμή άλλαξε τις απαιτήσεις του ο Χαμπίμπ Μπαμογκό με αποτέλεσμα να οδηγηθεί σε “ναυάγιο” η μεταγραφή του Αφρικανού μεσοεπιθετικού. Εναλλακτική λύση από την Ισπανία κοιτάζουν στον ΟΦΗ.

Ο ποδοσφαιριστής από την Μπουρκίνα Φάσο δεν θα γίνει κάτοικος Κρήτης μιας και στις τελευταίες επικοινωνίες που υπήρχαν μεταξύ του Αφρικανού και του ΟΦΗ, έδειξε διαφορετική στάση έχοντας μεγαλύτερες απαιτήσεις από οικονομικής πλευράς. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να ναυαγήσει η περίπτωση μεταγραφής του στην Κρητική ομάδα αφού όπως έλεγαν στον ΟΦΗ το συμβόλαιο που του πρόσφεραν για 2 χρόνια ήταν πολύ καλό για τα δεδομένα τόσο του συλλόγου όσο και του ποδοσφαιριστή.

Πάντως, επειδή τα χρονικά περιθώρια στενεύουν, ήδη στον ΟΦΗ είχαν αρχίσει να εξετάζουν εναλλακτικές λύσεις με τις τελευταίες πληροφορίες να αναφέρουν ότι οι Μαχλάς και Αναστόπουλος έχουν στραφεί σε ποδοσφαιριστή που έχει αγωνιστεί στην Ισπανία δίχως να έχει διαρρεύσει αν πρόκειται για Ισπανό ποδοσφαιριστή ή ποδοσφαιριστή που αγωνίστηκε στην χώρα της Ιβηρικής Χερσονήσου.