Βεβήλωση…

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

 

16 χρόνια μετά το θάνατο του φυσικού ηγέτη του ΟΦΗ, Θόδωρου Βαρδινογιάννη, η διοίκηση της ομάδας αποφάσισε να τοποθετήσει τη φωτογραφία του μπροστά από τη θύρα 2 του «Γεντί Κουλέ». Η φωτογραφία του ανθρώπου που άλλαξε τη μοίρα της ομάδας βρίσκεται πλέον μέσα στο φυσικό της χώρο και είναι σημαντικό που δείχνουν ότι δεν ξεχνούν το παρελθόν του συλλόγου. Γιατί, όσοι ξεχνούν το παρελθόν τους, δεν έχουν ούτε παρόν αλλά ούτε και μέλλον. 

Όπως φαίνεται κάποιοι δεν δείχνουν ότι έχουν παρελθόν ξεχνώντας την συνεισφορά του συγκεκριμένου ανθρώπου που έδωσε τα πάντα ώστε ο σύλλογος να γιγαντωθεί την τελευταία 25ετία. Για αυτόν τον λόγο, φρόντισαν και κάποιοι “άγνωστοι” να εισβάλουν στο “Γεντί Κουλέ” και να σκίσουν(!) την φωτογραφία του Θόδωρου Βαρδινογιάννη αποδεικνύοντας ότι δεν σέβονται όχι μόνο την μνήμη ενός ανθρώπου που δεν βρίσκεται στην ζωή αλλά και το ίδιο το γήπεδο που έχει πάρει το όνομα του.

Και επειδή, κάποιοι θα φροντίσουν να συνδέσουν το παραπάνω περιστατικό με το συνταρακτικό γεγονός του θανάτου του 21χρονου οπαδού που μαχαιρώθηκε στην παραλιακή λεωφόρο, τονίζουμε ότι τα δύο συμβάντα δεν έχουν καμία σχέση το ένα με το άλλο.

 

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook