Καλέ: “Να μείνουμε πρώτοι και να πανηγυρίσουμε την άνοδο”

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Ο Έλτον Καλέ μίλησε στην ιστοσελίδα του ΟΦΗ για την γκολάρα που πέτυχε στη Νίκαια, για τον ιδιαίτερο πανηγυρισμό του με τον κόσμο της ομάδας αλλά και για τα τρία τελευταία παιχνίδια.

Ο Βραζιλιάνος μεσοεπιθετικός πέτυχε ακόμα ένα γκολ με την φανέλα του ΟΦΗ (και τι γκολ) που ωστόσο δεν ήταν αρκετό για να δώσει στην ομάδα το τρίποντο που θα την έφερνε μόνη πρώτη στην βαθμολογία. Παρ’ όλα αυτά, ο Καλέ παραμένει αισιόδοξος και καλεί τον κόσμο να δώσει βροντερό παρόν στις εξέδρες του “Γεντί Κουλέ”.

Αναλυτικά όσα είπε ο Έλτον Καλέ

Για το παιχνίδι με τον Ιωνικό: «Κρίθηκε στη δύναμη. Ηταν ένα δυνατό παιχνίδι, χωρίς μεγάλη ποιότητα, σε ένα κακό γήπεδο, όπου δεν μπορούσαμε να κοντρολάρουμε τη μπάλα. Η αλήθεια είναι ότι δεν παίξαμε καλά. Ομως και η ισοπαλία δεν είναι κακό αποτέλεσμα. Είμαστε στην πρώτη θέση και αυτό είναι που μετράει».

Για την φάση του γκολ και το πως ενήργησε ο ίδιος: «Είναι ένα γκολ που το έχω ξαναβάλει. Μου αρέσει να κάνω την κίνηση αυτή. Βρήκα χώρο, σούταρα τη μπάλα απο το ύψος της περιοχής και την έστειλα στα δίχτυα. Ηταν ένα ωραίο γκολ, το χάρηκα, αλλά ήθελα να κερδίσουμε το παιχνίδι, γιατί θα ήμασταν ακόμα πιο κοντά στο στόχο μας».

Για τον πανηγυρισμό με τους φιλάθλους του ΟΦΗ: «Ετρεξα αμέσως στην κερκίδα που ήταν οι φίλαθλοι μας και ανέβηκα στο κάγκελο για να πανηγυρίσω μαζί τους. Ηρθαν να μας δούν σε αυτό το παιχνίδι και ήθελα να τους ευχαριστήσω για την στήριξη τους μέχρι σήμερα. Λυπήθηκα όμως που δεν κερδίσαμε το παιχνίδι. Ηθελα αυτό το γκολ να συνοδευτεί με νίκη».

Για την παρουσία του ΟΦΗ στην πρώτη θέση: «Αυτό θέλαμε όλο αυτό το διάστημα. Πρέπει να μείνουμε εκεί και να πανηγυρίσουμε εμείς το πρωτάθλημα».

Για το παιχνίδι με τον Ηλυσιακό: «Το παιχνίδι με τον Ιωνικό τελείωσε και πρέπει να δούμε το επόμενο παιχνίδι με τον Ηλυσιακό. Παίζουμε στο γήπεδο μας, θα έχουμε στο πλευρό μας τους οπαδούς μας και πρέπει να κερδίσουμε. Θέλουμε τον κόσμο κοντά μας, όπως ήταν στο προηγούμενο παιχνίδι. Ενα γεμάτο γήπεδο μας δίνει δύναμη. Θέλουμε μαζί μας τους φιλάθλους μας την Κυριακή και θα τους αποζημιώσουμε. Το Γεντί Κουλέ πρέπει να είναι γεμάτο την Κυριακή. Σε κάθε παιχνίδι πρέπει να είναι έτσι. Μας κάνει να νοιώθουμε όμορφα».

Για την μάχη του τίτλου: «Είναι τρία παιχνίδια ακόμα. Πρέπει να κερδίσουμε και τα τρία και να βγούμε κατηγορία.Το πιστεύουμε οι παίκτες, το πιστεύει ο κόσμος. Θα τα καταφέρουμε».

πηγή: ofi1925.gr:

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook