Νέα συνεδρίαση της Διοικούσας την Τρίτη

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Νέα συνεδρίαση της Διοικούσας Επιτροπής θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη όπου θα συζητηθούν θέματα οικονομικής φύσεως αλλά και αυτό του Σταύρου Λαμπράκη.

Ακόμα μια φορά θα συναντηθούν τα μέλη της Διοικούσας Επιτροπής προκειμένου να προχωρήσουν τα θέματα που είναι σε εκκρεμότητα (και δεν είναι λίγα βέβαια). Στο τραπέζι της συνεδρίασης θα τεθούν μια σειρά από σημαντικά ζητήματα όπως είναι η εκκαθάριση και η δημιουργία της νέας ΠΑΕ αλλά και οι αριθμοί που θα προκύψουν για τη νέα χρονιά.

Δεν αποκλείεται να γίνει και μια ενημέρωση, προς τα υπόλοιπα μέλη της Διοικούσας, από τους Αντύπα Σηφάκη και Γιάννη Βάβουλα για την συνάντηση με το Νίκο Νιόπλια προκειμένου να μπει στην τελική ευθεία η πολυαναμενόμενη συμφωνία με τον ικανό τεχνικό. Επί των αγωνιστικών θεμάτων, αναμένεται να συζητηθεί και το ενδεχόμενο πρόσληψης του Σταύρου Λαμπράκη για τον οποίον έχει γίνει εισήγηση από το Νίκο Νιόπλια.

Πέραν των αγωνιστικών θεμάτων, αναμένεται να συζητηθούν και δύο πολύ σημαντικά θέματα, εξωαγωνιστικά αλλά σοβαρά, όπως είναι η εκκαθάριση και η δημιουργία της νέας ΠΑΕ. Όπως υποστηρίζουν στον ΟΦΗ, μπαίνοντας στον Ιούνιο αναμένεται να ολοκληρωθεί το πρώτο θέμα προκειμένου να ανοίξει ο δρόμος για την δημιουργία της νέας ΠΑΕ.

Στον ΟΦΗ γνωρίζουν σε μέσες άκρες που θα φτάσει το μετοχικό κεφάλαιο της ΠΑΕ, που βάσει νόμου ξεκινάει από τις 300.000 ευρώ. Όπως τονίζουν κύκλοι της ομάδας, πρόθεση των επιχειρηματιών είναι να μπει ένα μεγαλύτερο ποσό ως αφετηρία της διαδικασίας.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook