Και τώρα ο φορ!

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Mε την μεταγραφή του Χόρχε Λόπεζ, ο ΟΦΗ δημιουργεί μια υπερπλήρης μεσαία γραμμή και πλέον καλείται μέσα στα επόμενα τρία 24ωρα να βρει τον φορ που θα βοηθήσει σημαντικά την ομάδα τη νέα αγωνιστική περίοδο.

Ο 33χρονος Ισπανός αναμένεται να προσδώσει μεγάλη ποιότητα στην μεσαία γραμμή και με την ηγετική του φυσιογνωμία θα αποτελέσει έναν από τους κινητήριους μοχλούς του ΟΦΗ τη νέα αγωνιστική περίοδο. Με την παρουσία του Χόρχε Λόπεζ, ο ΟΦΗ δημιουργεί μια γεμάτη μεσαία γραμμή με παίκτη για κάθε ρόλο όμως το κενό που υπάρχει αφορά την επίθεση όπου έχει απομείνει… “μοναχικός καβαλάρης” ο Λεωνίδας Καμπάνταης.

Στον ΟΦΗ το γνωρίζουν ότι χρειάζεται να κάνουν σωστή επιλογή ωστόσο υπό την πίεση του χρόνου αλλά και των ελάχιστων ονομάτων που βρίσκονται στην λίστα – στόχος είναι να κάνουν την πιο σωστή αλλά και οικονομική επιλογή. Για αυτόν τον λόγο, απομακρύνεται και ο Αμπίμπ Μπαμόγκο που τις τελευταίες ημέρες παίζει ένα παιχνίδι αυξάνοντας κατακόρυφα τις απαιτήσεις του σε αντίθεση με τις αρχικές συζητήσεις των δύο πλευρών.

“Δεν διαπραγματευόμαστε και δεν μπαίνουμε σε παιχνίδια διαπραγματεύσεων” λέει στους συνεργάτες του ο Νίκος Μαχλάς που έχει βάλει ως πρώτιστο στόχο να μην βγει από τον δρόμο του σε καμία περίπτωση η οικονομική πολιτική που έχουν χαράξει στον ΟΦΗ.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook