Ακόμα μια “διοικητική” μεταγραφή για τoν ΟΦΗ

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Ο λόγος για τον γιατρό Γιώργο Πλουμάκη, ο οποίος είναι ιδιοκτήτης πολυιατρείου στις Γούβες «Ιατρική βοήθεια Κρήτης», αλλά συμμετέχει και στην ιδιωτική κλινική Ιντεκλίνικ.

Ο Γιώργος Πλουμάκης με δήλωση του στην επίσημη σελίδα του ΟΦΗ ofi1925.gr ανέφερε για την συμμετοχή του στην μετοχική σύνθεση της ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 ότι «η προσπάθεια που έγινε πέρσι ήταν σημαντική, για αυτό και αποφάσισα να συμμετάσχω και εγώ σε αυτήν. Ωστε να βοηθήσω όσο μπορώ για να βρεθεί ξανά ο ΟΦΗ εκεί που αξίζει να βρίσκεται και το Ηράκλειο να μπορέσει να ξαναβλέπει ποδόσφαιρο υψηλού επιπέδου, όπως είχε συνηθίσει τα προηγούμενα χρόνια».

Ο Γιώργος Πλουμάκης συμμετείχε και στη συνάντηση που είχαν οι μέτοχοι του ΟΦΗ, την Δευτέρα (18/7) στο Βαρδινογιάννειο αθλητικό κέντρο, λίγο πριν την έναρξη της πρώτης προπόνησης.

Στην φωτογραφία που δημοσιεύει η επίσημη σελίδα του OΦΗ ofi1925.gr, o Γιώργος Πλουμάκης (πρώτος απο αριστερά) μαζί με τον Μανόλη Κουμαντάκη (επίσης νέος μέτοχος), τον πρόεδρο του Ερασιτέχνη ΟΦΗ Γιάννη Δανδάκη και τον Μανόλη Ορφανάκη, επίσης νέο μέτοχο της ΠΑΕ ΟΦΗ1925 στην συνάντηση της Δευτέρας (18/7) στο Βαρδινογιάννειο αθλητικό κέντρο.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook