Ο Τζόρντι Λόπεζ μιλάει για τον Χόρχε Λόπεζ

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Ο Τζόρντι Λόπεζ μιλάει στο Gentikoule για την εκ νέου συνεργασία του με τον… άλλο Λόπεζ, τον Χόρχε και αποκαλύπτει τα στοιχεία του αλλά και την συμβουλή του για να έρθει στον ΟΦΗ.

Τέσσερα χρόνια μετά την συνύπαρξη των δύο Λόπεζ στην Ρασίνγκ Σανταντέρ (φώτο), οι δύο Ισπανοί θα βρεθούν στον ΟΦΗ όπου θα είναι συμπαίκτες για τον επόμενο χρόνο.

Και όπως ήταν φυσιολογικό, την καλύτερη συστατική επιστολή για τον Χόρχε Λόπεζ δεν μπορούσε να μην μας τον δώσει ο… «συνεπίθετος» του ο Τζόρντι. Ο 30χρονος αμυντικός μέσος μίλησε στο Gentikoule και μας αποκαλύπτει τις μεταξύ τους επικοινωνίες πριν ο Χόρχε Λόπεζ πει το οριστικό «ναι» στην πρόταση του Νίκου Μαχλά.

«Είμαστε φίλοι με τον Χόρχε και πράγματι μιλήσαμε πριν πάρει την απόφαση του για να έρθει στην ομάδα. Μιλήσαμε για τον ΟΦΗ και την ζωή στο Ηράκλειο. Μου ζήτησε την γνώμη μου για τα πάντα. Εγώ του είπα αμέσως να έρθει. Όλα όσα έχω συναντήσει μέχρι τώρα, στον ΟΦΗ και το Ηράκλειο είναι πολύ όμορφα και τον προέτρεψα να έρθει στην ομάδα» ήταν τα πρώτα λόγια του Τζόρντι Λόπεζ στο Gentikoule.

Όσον αφορά τα χαρακτηριστικά του Χόρχε Λόπεζ, ο Τζόρντι τονίζει στο Gentikoule ότι «είναι πολύ ποιοτικός και μπορεί να αγωνιστεί στις δύο πλευρές. Είναι τόσο έξυπνος παίκτης που μπορεί να κάνει την διαφορά σε μια ομάδα. Έχει μεγάλες εμπειρίες και θα μας βοηθήσει πάρα πολύ. Πρόκειται για μια πολύ καλή μεταγραφή που θα βοηθήσει πάρα πολύ τον ΟΦΗ».

Και βέβαια δεν μπορούσε να μην ερωτηθεί για το γεγονός ότι πλέον δεν θα είναι μόνος στο Ηράκλειο έχοντας ως συμπαίκτη έναν συμπατριώτη του αλλά και καλό του φίλο… «Τον γνωρίζω αρκετά καλά και είμαστε φίλοι. Σίγουρα θα είναι εύκολο για εμάς γιατί θα μας βοηθήσει να προσαρμοστούμε εύκολα και θα βοηθήσει ο ένας τον άλλο. Όλα τα παιδιά μαζί θα προσπαθήσουμε να βοηθήσουμε την ομάδα».

Ο Τζόρντι Λόπεζ βρίσκεται στο Ηράκλειο, σχεδόν μια εβδομάδα και μιλώντας στο Gentikoule δεν κρύβει την ικανοποίηση του από όσα έχει συναντήσει στην πόλη μας και τον ΟΦΗ. «Θέλω να προσαρμοστώ όσο πιο γρήγορα γίνεται. Μου αρέσει εδώ και τα πράγματα πάνε πολύ καλά. Δουλεύω αρκετά ώστε να είμαι έτοιμος για να μπω μέσα στην ομάδα. Αύριο έχουμε το παιχνίδι και όλοι θέλουμε να πάμε ψηλά την ομάδα και να εμφανιστεί ο ΟΦΗ πολύ ισχυρός».

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook