«Φίλαθλοι κάθε ομάδας να δώσουμε τα χέρια για την εξάλειψη της βίας»

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Οι σύνδεσμοι οργανωμένων φιλάθλων του ΟΦΗ με ανακοίνωση που εξέδωσαν εκφράζουν τα συλλυπητήρια τους για τον θάνατο του 21χρονου Γιάννη Ρουσσάκη και καλούν τους φιλάθλους όλων των ομάδων να δώσουν τα χέρια για την εξάλειψη της βίας.

Με μια συγκινητική ανακοίνωση, οι μεγαλύτεροι σύνδεσμοι οργανωμένων φιλάθλων του ΟΦΗ«Snakes 4» και «Κρήτες 4 Θοδωρής Παπαδόπουλος» εύχονται να μην συμβεί ξανά παρόμοιο περιστατικό και καλούν τους φιλάθλους ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΟΜΑΔΩΝ να συμβάλουν για την καταπολέμηση της βίας.

Η ανακοίνωση των συνδέσμων

Εκφράζουμε την βαθιά μας θλίψη και οδύνη για τον θάνατο ενός νέου ανθρώπου και εκφράζουμε τα ειλικρινά μας συλλυπητήρια στην οικογένεια του. Ευχόμαστε να μην συμβεί ποτέ ξανά παρόμοιο περιστατικό και θα συμβάλουμε με όλες μας τις δυνάμεις όχι μόνο στο να αποτρέψουμε αλλά και να εξαλείψουμε παρόμοια φαινόμενα τα οποία δηλητηριάζουν τη κοινωνία μας. Το θλιβερό αυτό επεισόδιο, για το οποίο όλοι έχουμε συγκλονιστεί , δεν αφορά διαφορές μεταξύ οπαδών διαφορετικών ομάδων με αφορμή κάποιο αγώνα, αλλά προσωπικές διαφορές ανθρώπων, διαφορετικών χώρων κοινωνικών και ιδεολογικών αντιλήψεων.

Καλούμε λοιπόν όλους σε οποιαδήποτε ομάδα και χώρο ανήκουν να δώσουμε τα χέρια και να ενώσουμε τις δυνάμεις μας προκειμένου να συμβάλλουμε από κοινού στην εξάλειψη κάθε φαινομένου βίας απ΄οπου και αν προέρχεται.

Αυτά που μας ενώνουν είναι περισσότερα απ’ αυτά που μας χωρίζουν και μάλιστα σε μια δύσκολη συγκυρία που η χώρα δοκιμάζεται και η κοινωνικές εκρήξεις εντείνονται.

Σ.Φ ΟΦΗ SNAKES 4 HERAKLION CLUB
Σ.Φ ΟΦΗ ΚΡΗΤΕΣ 4 ΘΟΔΩΡΗΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ