Μεντί: «Επέλεξα τον ΟΦΗ γιατί είναι μεγάλη ομάδα»

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Στο ξενοδοχείο του ΟΦΗ βρίσκεται ο Φρεντερίκ Μεντί και σήμερα θα πέσουν oι υπογραφές«Επέλεξα τον ΟΦΗ γιατί είναι μεγάλη ομάδα» δήλωσε στο Gentikoule και τον Παύλο Σιδερίδη ο Σενεγαλέζος μεσοεπιθετικός.

Ο 30χρονος μεσοεπιθετικός θα αγωνίζεται με την φανέλα του ΟΦΗ για τα επόμενα δύο χρόνια και λίγο μετά τις 2.30 το μεσημέρι έφτασε στο ξενοδοχείο “Metropolitan” όπου έχει καταλύσει η αποστολή της ομάδας για το σημερινό φιλικό με τον Ολυμπιακό. Ο Φρεντερίκ Μεντί, που να σημειωθεί ότι αγωνίζεται ως κοινοτικός λόγω του γαλλικού διαβατηρίου που έχει, ήταν ευδιάθετος παρά το κουραστικό ταξίδι που έχει και δεν αρνήθηκε να απαντήσει σε καμία ερώτηση μιλώντας στο Gentikoule που τον υποδέχτηκε στο ξενοδοχείο.

Aρχικά, ο έγχρωμος μεσοεπιθετικός είπε αρχικά για την έλευση του στον ΟΦΗ ότι “μίλησα με τον μάνατζερ μου και μου είπε για το ενδιαφέρον του ΟΦΗ. Έχουμε έρθει σε συμφωνία και απομένουν μόνο οι υπογραφές”. Στην συνέχεια, ο πρώην ποδοσφαιριστής της Καβάλας αναφερόμενος στους λόγους που τον φέρνουν στο Ηράκλειο πρόσθεσε “επέλεξα τον ΟΦΗ γιατί είναι μια ιστορική ομάδα και από τις μεγαλύτερες στην Ελλάδα. Ήταν για 30 χρόνια στην Σούπερ Λιγκ, έχει παίξει στην Ευρώπη και από τον ΟΦΗ έχουν βγει μεγάλοι παίκτες όπως ο Νίκος Μαχλάς. Μίλησα μαζί του και με τα λόγια του με έπεισε να έρθω στην ομάδα”.

Παράλληλα, στάθηκε και στον κόσμο του ΟΦΗ τονίζοντας πως “ξέρω την αγάπη του κόσμου και τι φανατικό κοινό έχει ο ΟΦΗ. Μίλησα με το Νίκο (σημ. Μαχλάς) και μου τα εξήγησε όλα αυτά”. Όσον αφορά για το πότε θα είναι έτοιμος να παίξει, ο Φρεντερίκ Μεντί απάντησε “όποτε μου ζητηθεί να παίξω είμαι έτοιμος!”.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook