«Μεταγραφή μόνο αν…»

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Θέμα απόκτησης του Μπαϊκαρά δεν τίθεται και στον ΟΦΗ τονίζουν ότι θα γίνει μεταγραφή μόνο αν βρεθεί κάτι εξαιρετικό αφού πάνω από τον προϋπολογισμό της ομάδας δεν μπαίνει τίποτα.

Η αλήθεια είναι ότι ο πρώην μεσοεπιθετικός του Παναιτωλικού προτάθηκε στον ΟΦΗ όμως μέχρι εκεί αφού στην Κρητική ομάδα δεν ασχολήθηκαν περαιτέρω. Και όπως έλεγαν σήμερα, με ένα στόμα, στον ΟΦΗ “η ομάδα δεν θα κάνει άλλη μεταγραφή παρά μόνο αν βρεθεί κάτι εξαιρετικό. Διαφορετικά θα μείνουμε όπως είμαστε. Άλλωστε, δεν λείπει τίποτα από τους παίκτες που έχουμε σε αυτήν την θέση”.

Η μεταγραφή του Φρεντερίκ Μεντί θα γινόταν μόνο επειδή ο Σενεγαλέζος συνδύαζε όλα αυτά τα στοιχεία που χρειάζοταν ώστε ο ΟΦΗ να αποκτήσει ταχύτητα, εξυπνάδα και ποιότητα στην αριστερή πλευρά. Από την στιγμή που ο 30χρονος μεσοεπιθετικός το… έπαιξε “καμπόσος” μην τηρώντας την αρχική συμφωνία, ο ΟΦΗ δεν “καίγεται” για να κάνει μεταγραφή αφού ήδη υπάρχει εμπιστοσύνη στο υπάρχων υλικό.

Επίσης, ένα άλλο κομμάτι – εξίσου σημαντικό – που είναι ανοικτό το ενδεχόμενο να μην γίνει μεταγραφή είναι και το οικονομικό. Στον ΟΦΗ θεωρούν, στηρίζουν και δεν επιθυμούν σε καμία περίπτωση να ξεφύγουν από τον δρόμο που έχουν μπει σε ότι έχει να κάνει με την οικονομική εξυγίανση του συλλόγου.

Για αυτόν τον λόγο δεν έγινε μεταγραφή δεξιού μπακ και για αυτόν τον λόγο δεν πρόκειται να γίνει άλλη προσθήκη σε περίπτωση που δεν βρεθεί κάτι εξαιρετικό…

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook