Μαχλάς: «Μεταγραφή μόνο αν προκύψει κάτι εξαιρετικό…»

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Mε δηλώσεις του στο Gentikoule, ο Νίκος Μαχλάς τόνισε ότι θα γίνει μεταγραφή μόνο αν βρεθεί κάτι εξαιρετικό υπογραμμίζοντας παράλληλα ότι δεν τίθεται θέμα απόκτησης των Ντενίζ Μπαϊκαρά και Μίρνες Σίσιτς.

Για να ολοκληρωθεί η μεταγραφική περίοδο απομένει ένα 24ωρο μιας και το απόγευμα της Δευτέρας (20.00) ολοκληρώνεται και αυτή που περιελάμβανε τους “άνεργους” ποδοσφαιριστές. Μετά το απρόσμενο “ναυάγιο” της μεταγραφής του Φρεντερίκ Μεντί, ο ΟΦΗ “ψάχτηκε” για την απόκτηση ενός αριστερού χαφ – εξτρέμ όμως δεν αποκλείεται να μείνει και ως έχει.

Χθες, το Gentikoule ανέφερε ότι ο ΟΦΗ θα κάνει μεταγραφή μόνο αν βρεθεί κάτι εξαιρετικό αφού υπάρχει πλήρης εμπιστοσύνη στο ήδη υπάρχον έμψυχο δυναμικό και η περίπτωση του Μεντί ήταν διαφορετική μιας και ο Σενεγαλέζος συνδύαζε την ταχύτητα με την ποιότητα που χρειάζονταν ώστε η ομάδα να αποκτήσει μια σημαντική επιλογή για το αριστερό άκρο της επίθεσης.

Ο Νίκος Μαχλάς μιλώντας στο Gentikoule τόνισε ότι “δεν θα κάνουμε άλλη μεταγραφή εκτός συγκλονιστικού απροόπτου. Αν δεν προκύψει κάτι εξαιρετικό, θα μείνουμε ως έχουμε. Άλλωστε, υπάρχουν παίκτες όπως ο Παπουλής και ο Ζορμπάς που αποτελούν επιλογές πρώτης γραμμής για την ομάδα μας”. Παράλληλα, ο πρόεδρος του ΟΦΗ δήλωσε άγνοια για τα δημοσιεύματα περί ενδιαφέροντος για τον Σίσιτς ενώ τόνισε ότι δεν τίθεται θέμα απόκτησης του Ντενίζ Μπαϊκαρά.