Μαχλάς: «Μεταγραφή μόνο αν προκύψει κάτι εξαιρετικό…»

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Mε δηλώσεις του στο Gentikoule, ο Νίκος Μαχλάς τόνισε ότι θα γίνει μεταγραφή μόνο αν βρεθεί κάτι εξαιρετικό υπογραμμίζοντας παράλληλα ότι δεν τίθεται θέμα απόκτησης των Ντενίζ Μπαϊκαρά και Μίρνες Σίσιτς.

Για να ολοκληρωθεί η μεταγραφική περίοδο απομένει ένα 24ωρο μιας και το απόγευμα της Δευτέρας (20.00) ολοκληρώνεται και αυτή που περιελάμβανε τους “άνεργους” ποδοσφαιριστές. Μετά το απρόσμενο “ναυάγιο” της μεταγραφής του Φρεντερίκ Μεντί, ο ΟΦΗ “ψάχτηκε” για την απόκτηση ενός αριστερού χαφ – εξτρέμ όμως δεν αποκλείεται να μείνει και ως έχει.

Χθες, το Gentikoule ανέφερε ότι ο ΟΦΗ θα κάνει μεταγραφή μόνο αν βρεθεί κάτι εξαιρετικό αφού υπάρχει πλήρης εμπιστοσύνη στο ήδη υπάρχον έμψυχο δυναμικό και η περίπτωση του Μεντί ήταν διαφορετική μιας και ο Σενεγαλέζος συνδύαζε την ταχύτητα με την ποιότητα που χρειάζονταν ώστε η ομάδα να αποκτήσει μια σημαντική επιλογή για το αριστερό άκρο της επίθεσης.

Ο Νίκος Μαχλάς μιλώντας στο Gentikoule τόνισε ότι “δεν θα κάνουμε άλλη μεταγραφή εκτός συγκλονιστικού απροόπτου. Αν δεν προκύψει κάτι εξαιρετικό, θα μείνουμε ως έχουμε. Άλλωστε, υπάρχουν παίκτες όπως ο Παπουλής και ο Ζορμπάς που αποτελούν επιλογές πρώτης γραμμής για την ομάδα μας”. Παράλληλα, ο πρόεδρος του ΟΦΗ δήλωσε άγνοια για τα δημοσιεύματα περί ενδιαφέροντος για τον Σίσιτς ενώ τόνισε ότι δεν τίθεται θέμα απόκτησης του Ντενίζ Μπαϊκαρά.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook