Αλλαγή δεδομένων με Σίσιτς που προχωράει η περίπτωση του

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Άλλαξαν θεαματικά τα δεδομένα με την περίπτωση του Μίρνες Σίσιτς καθώς σήμερα το πρωί οι δύο πλευρές ήρθαν σε επαφή και δεν αποκλείεται ο Σλοβένος μεσοεπιθετικός να κλείσει μέχρι και το μεσημέρι.

Τον ποδοσφαιριστή γνωρίζει καλά ο Νίκος Αναστόπουλος από την κοινή θητεία τους στον ΠΑΣ Γιάννενα και μετά από συζητήσεις που είχε με το Νίκο Μαχλά και αφού το κασέ του έχει πέσει σε τέτοιο βαθμό που δεν δημιουργεί προβλήματα στον ΟΦΗ, αποφασίστηκε να προχωρήσουν οι διαπραγματεύσεις μαζί του. Μάλιστα, πληροφορίες αναφέρουν ότι έχει προγραμματιστεί ραντεβού στην Αθήνα προκειμένου οι συζητήσεις των δύο πλευρών να μπουν στην τελική ευθεία.

Ο Μίρνες Σίσιτς έχει καταθέσει προσφυγή για να μείνει ελεύθερος από τον Ηρακλή και στον ΟΦΗ τονίζουν ότι δεν πρόκειται να καθυστερήσει η οριστική απόφαση για την αποδέσμευση του από τον “Γηραιό”. Όσον αφορά τον χρόνο που βρίσκεται εκτός δράσης, στις τάξεις του ΟΦΗ δεν εκφράζεται προβληματισμός αφού τονίζουν ότι “οι καλοί παίκτες δεν επηρεάζονται” φέρνοντας ως παράδειγμα τον Ρόι Κάρολ.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook