Σίσιτς: «Θέλω να αποδείξω την αξία μου»

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Στο Ηράκλειο βρίσκεται εδώ και λίγα λεπτά ο Μίρνες Σίσιτς που αναχώρησε αμέσως για το “Βαρδινογιάννειο” όπου θα έχει την πρώτη του προπόνηση φορώντας την φανέλα του ΟΦΗ. «Θέλω να αποδείξω την αξία μου» δήλωσε ο Σλοβένος που ζήτησε δύο εβδομάδες μέχρι να είναι πανέτοιμος.

Ο 30χρονος μεσοεπιθετικός συνοδευόταν από το στέλεχος της ΠΑΕ ΟΦΗ Αντώνη Χρονάκη ενώ τους υποδέχτηκε στο «Νίκος Καζαντζάκης» ο Πέτρος Μαρινάκης.

Ο Μίρνες Σίσιτς αναφερόμενος στους λόγους που τον έφεραν στον ΟΦΗ τόνισε ότι «είχαμε μιλήσει με τον πρόεδρο και πριν από έναν μήνα αλλά και τον Ιανουάριο. Ευχαριστώ τον πρόεδρο που με πίστεψε και τώρα δεν θέλω να πω πολλά λόγια αλλά να αποδείξω την αξία μου» είπε αρχικά και συνέχισε «γνωρίζω τον προπονητή αλλά και παίκτες του ΟΦΗ όπως και με έπεισε ο πρόεδρος με αυτά που μου είπε. Ο ΟΦΗ είναι μια πολύ καλή περίπτωση για εμένα».

Όσο για το πότε θα είναι έτοιμος, ο Σλοβένος υπογράμμισε ότι «αν δεν ήμουν έτοιμος, δεν θα ερχόμουν στον ΟΦΗ. Όμως πιστεύω ότι σε δύο εβδομάδες θα είμαι έτοιμος αφού η ομάδα βρίσκεται σε ένα προχωρημένο στάδιο ετοιμότητας» είπε χαρακτηριστικά και συνέχισε «θέλω σε κάθε αγώνα να προσπαθώ όσο γίνεται περισσότερο και να βοηθήσω την ομάδα να πετύχει πολλές νίκες».


Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook