Όγκμποε: “Να ανέβουμε στην Σούπερ Λιγκ με τον ΟΦΗ”

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Ο Μάριος Όγκμπόε μίλησε στη “Νέα Κρήτη” και αναφέρθηκε στον δύσκολο Ιανουάριο που έρχεται αλλά και στις προσωπικές του φιλοδοξίες.

«Η χρονιά που φεύγει σε λίγες μέρες μας αφήνει θετική… γεύση, γιατί πήγαμε αρκετά καλά. Αν εξαιρέσουμε τους δύο αγώνες με Κισσαμικό και Καλλονή, που χάθηκαν τέσσερις βαθμοί στο τέλος, το 2016 έκλεισε θετικά για μας. Αυτό που πρέπει να κοιτάξουμε όταν αρχίσουν ξανά οι υποχρεώσεις μας, είναι να μην έχουμε άλλες απώλειες», τόνισε αρχικά ο Όγκμποε για την ως τώρα πορεία της ομάδας και πρόσθεσε πως θεωρεί πολύ καθοριστικά τα παιχνίδια του Ιανουαρίου: «Η συνέχεια θα είναι δύσκολη και οφείλουμε να είμαστε έτοιμοι. Με το που έρχεται το 2017 θα έχουμε 8 παιχνίδια και θα τα δώσουμε όλα. Είμαι αισιόδοξος για τη συνέχεια της πορείας μας. Είναι το πιο κομβικό σημείο για τον στόχο που έχουμε θέσει. Αν καταφέρουμε να πάρουμε τα επιθυμητά αποτελέσματα, θα είμαστε με το… “ένα πόδι” στην Σούπερ Λίγκα. Επιπλέον, είναι πολύ σημαντικό για την ψυχολογία μας» ήταν τα πρώτα λόγια του νεαρού επιθετικού του ΟΦΗ.

Για την προσωπική του παρουσία ανέφερε: «Μέχρι στιγμής είμαι ευχαριστημένος σε προσωπικό επίπεδο. Ελπίζω να συνεχίσω έτσι, αλλά αυτό που έχει σημασία είναι να βοηθάω την ομάδα όσο περισσότερο μπορώ. Επίσης, μέσα από τη δουλειά θέλω να βελτιώνομαι και να γίνομαι καλύτερος».

Όσο για τη διαφορά με τη Γ’ Εθνική όπου αγωνιζόταν, ήταν απόλυτα ξεκάθαρος: «Εδώ που βρίσκομαι τώρα όλα είναι πιο επαγγελματικά, σε όλους τους τομείς. Η δουλειά του προπονητή, οι συμπαίκτες, ακόμα και οι αντίπαλοι, όπου η πίεση είναι μεγαλύτερη. Στον ΟΦΗ όλοι με βοηθούν και εγώ προσπαθώ να δίνω  τον καλύτερο μου εαυτό, για να ανταποκριθώ στο υψηλότερο επίπεδο».

Ο ποδοσφαιριστής των Κρητικών στάθηκε στο όνειρο του, που δεν είναι άλλο από το να αγωνιστεί με τον ΟΦΗ στην Σούπερ Λίγκα: «Να ανέβουμε στην Σούπερ Λίγκα με τον ΟΦΗ. Είναι πολύ σημαντικό για ένα ποδοσφαιριστή να είναι μέρος της επιτυχίας, να ανήκει σε μια ομάδα που πήρε την άνοδο και από κει και πέρα ότι καλύτερο για το μέλλον. Έχω υπογράψει για τρία χρόνια με την ομάδα και όνειρο μου είναι να αγωνιστώ με τον ΟΦΗ στην Σούπερ Λίγκα».

Κλείνοντας, έστειλε τις ευχές του στους φίλους της ομάδας, αλλά και όλο τον κόσμο, για το νέο έτος που έρχεται σε λίγες μέρες: «Να ευχηθώ στους φιλάθλους του ΟΦΗ και σε όλο τον κόσμο, πάνω από όλα υγεία και χαρά. Το πιο σημαντικό είναι το 2017 να μας βρει υγιής, να είμαστε ακόμη καλύτεροι και να κάνουμε το καθήκον μας για την άνοδο».

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook