Μαχλάς: «Πρώτος στόχος να εξυγιάνουμε τον ΟΦΗ»

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Σε μια συνέντευξη μιας ολόκληρης ώρας, ο Νίκος Μαχλάς μίλησε στον Athletic Radio 104,2 για όλα τα θέματα που αφορούν τον ΟΦΗ. Διαβάστε τι είπε για τις μεταγραφές, για την οικονομική εξυγίανση του συλλόγου, την φωτογραφία του Θόδωρου Βαρδινογιάννη, τις προσφυγές αλλά και την πιθανή κλήση του ΟΦΗ από τον αθλητικό εισαγγελέα.

“Πρώτος στόχος είναι η εξυγίανση της ΠΑΕ ΟΦΗ. Αυτό δεν μπορεί να γίνει αν η ομάδα ανεβοκατεβαίνει στην Σούπερ Λιγκ. Μέσα σε 3 χρόνια πρέπει η ΠΑΕ ΟΦΗ να εξυγιανθεί πλήρως αλλά και να έχει μια ανταγωνιστική ομάδα ώστε να παραμείνει στην Σούπερ Λιγκ” ήταν τα λόγια του προέδρου του ΟΦΗ δείχνοντας τον δρόμο για τον στόχο του συλλόγου τονίζοντας ότι αυτό θα έρθει μέσα από την καλή πορεία της ομάδας.

“Δεν θέλω να διχάσω τον κόσμο”
Ακόμα, ο Νίκος Μαχλάς αναφέρθηκε στο θέμα της φωτογραφίας του Θόδωρου Βαρδινογιάννη όπου υπογράμμισε ότι “δεν είμαι άνθρωπος που θέλω να διχάσω ανθρώπους που έχουν διαφορετική άποψη. Θέλω να τιμήσω ανθρώπους που έχουν βοηθήσει τον ΟΦΗ. Λένε κάποιοι ότι έχουμε το όνομα του γηπέδου. Είναι μια σεβαστή άποψη. Όμως δεν έχει κανένας το δικαίωμα να βεβηλώνει την ιστορία της ομάδας. Για εμένα όποιος δεν σέβεται την ιστορία του, δεν έχει μέλλον. Μην μπερδευόμαστε με άλλα πράγματα. Αν υπάρχει ένα αθλητικό κέντρο, ένα γήπεδο και αυτές τις επιτυχίες τα οφείλει σε αυτόν τον άνθρωπο. Ίσως για πολλούς, δεν πρέπει να είναι μια φωτογραφία στο γήπεδο. Αυτό είμαστε πρόθυμοι να το συζητήσουμε. Πήραμε μια απόφαση να τιμήσουμε μεγάλους Κρητικούς και έχουν μείνει στην ιστορία όπως οι Καζαντζάκης, Ξυλούρης”

Διαβάστε εδώ τι είπε ο Νίκος Μαχλάς που μίλησε στον Athletic Radio 104,2 για όλα τα θέματα που αφορούν τον ΟΦΗ

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook