Φιλικό δοκιμών για τον ΟΦΗ

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Φιλικό δοκιμών για τον ΟΦΗ που αντιμετωπίζει το απόγευμα στις 18:00 των ΑΟΧ με τον Νίκο Αναστόπουλο να έχει την ευκαιρία να δει την ετοιμότητα των νέων προσώπων.

Το ματς με την Χανιώτική ομάδα, που αγωνίζεται στην Football League 2, θα γίνει στις 18:00 αντί στις 17:30 που είχε προγραμματιστεί στο «Γεντί Κουλε» ενώ ορίστηκε γενική τιμή εισόδου τα 10 ευρώ.

Οι νεοαποκτηθέντες ποδοσφαιριστές είναι πολλοί (13 στο σύνολο) και ο Νίκος Αναστόπουλος έχει ξεκινήσει το μοντάρισμα της ομάδας για να είναι έτοιμη για την συνέχεια του πρωταθλήματος. Αναμένεται να δοθεί χρόνος συμμετοχής σε όλους όσους είναι”ετοιμοπόλεμοι”  και να δοκιμαστούν σχήματα από τον τεχνικό της Κρητικής ομάδας αλλά και ο κόσμος του ΟΦΗ να δει για πρώτη φορά αγωνιζόμενους τους Χόρχε Λόπεζ και Μίρνες Σίσιτς οι οποίοι δεν έχουν κάνει ακόμα ντεμπούτο με την φανέλα του ΟΦΗ, τον Βαγγέλη Μάντζιο ο οποίος δεν έχει αγωνιστεί ακόμα μπροστά στο κοινό της ομάδας αλλά και τον Μανώλη Μονιάκη, ο οποίος μετά από 9 μήνες ξαναφοράει τα “ασπρόμαυρα”.

 

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook