Σούπερ παρατηρητής στο ματς με τον Ατρόμητο / μέτρησε 92 καπνογόνα!

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Tον κίνδυνο να πληρώσει μέχρι και 70.000 ευρώ χρηματικό πρόστιμο αντιμετωπίζει ο ΟΦΗ λόγω της κλήσης του στην πειθαρχική επιτροπή της Σούπερ Λιγκ με τον παρατηρητή του αγώνα να μετράει 92 καπνογόνα! Διαβάστε ακόμα για ποιους λόγους κλήθηκε σε απολογία η ομάδα.

Όπως διαβάσατε χθες, ο ΟΦΗ κλήθηκε σε απολογία για το παιχνίδι με τον Ατρόμητο λόγω της αυξημένης αυστηρότητας του πειθαρχικού κώδικα με αποτέλεσμα η ομάδα να κινδυνεύει με βαρύ χρηματικό πρόστιμο. Ένα ποσό που μπορεί να ισοδυναμεί με συμβόλαιο ενός ποδοσφαιριστή για ολόκληρη την χρονιά αφού σύμφωνα με τα νέα δεδομένα που έχουν προκύψει και με βάση το κατηγορητήριο, ο ΟΦΗ μπορεί να χρειαστεί να πληρώσει μέχρι και 70.000 ευρώ!

Ωστόσο εντύπωση προκαλεί το γεγονός ότι ο παρατηρητής του αγώνα με τους Περιστεριώτες αποδεικνύεται ότι έχει σούπερ ικανότητες αφού στην έκθεση του κατέγραψε το άναμμα 92 (!!) πυρσών! Επίσης, όπως αναφέρεται στο κατηγορητήριο που πήραν στα χέρια τους οι άνθρωποι της ομάδας, ο ΟΦΗ κατηγορείται για την καθυστερημένη έναρξη της αναμέτρησης ενώ στην έκθεση αναφέρεται ακόμα ότι έπεσαν στον αγωνιστικό χώρο 7 ταινίες ταμειακής μηχανής αλλά και ότι το παιχνίδι διεκόπη στο 52ο λεπτό επειδή πετάχτηκαν στον αγωνιστικό χώρο 2 ταινίες ταμειακές μηχανές!

Γίνεται, πλέον, κατανοητό ότι με την εφαρμογή του νέου πειθαρχικού κώδικα – όσο αυστηρός και ακατανόητος είναι – ότι χρειάζεται ο κόσμος του ΟΦΗ να είναι ιδιαίτερα προσεκτικός από εδώ και στο εξής προκειμένου η ομάδα να μην βρεθεί σε αυτήν την θέση!

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook