Πάνε ολοταχώς για πρωτάθλημα 14 ομάδων

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Σύμφωνα με όσα διέρρευσαν από τη συνάντηση, μία από τις προτάσεις που έπεσαν στο τραπέζι ήταν αι η διεξαγωγή του φετινού πρωταθλήματος της Superleague με 14 ομάδες!

Μάλιστα, η συγκεκριμένη πρόταση αναμένεται να συζητηθεί και στο Διοικητικό Συμβούλιο της Παρασκευής (16/9) της Superleague. Η λύση αυτή προτείνεται, καθώς είναι εξαιρετικά αμφίβολο το αν θα πάρουν άδεια από την ΕΕΑ την Πέμπτη (15/9), ο Ολυμπιακός Βόλου και η Καβάλα.

Υποψήφιοι για να αντικαταστήσουν τις παραπάνω ομάδες είναι ο Λεβαδειακός και η Δόξα Δράμας, ωστόσο, οι λιβαδειώτες είναι μπλεγμένοι σε υποθέσεις με… ύποπτα ματς και υπάρχει ο φόβος να ξεκινήσει το πρωτάθλημα και στη συνέχεια να τιμωρηθούν. Οσο για την ΑΕΛ και τον Πανσερραϊκό δεν συγκεντρώνουν πολλές ελπίδες, καθώς το Διαιτητικό Δικαστήριο δεν έχει ορίσει καν δικάσιμο για τις προσφυγές τους.

Ουσιαστικά, η λύση των 14 ομάδων βάζει τέλος στις συνεχείς δικαστικές διαμάχες των ενδιαφερόμενων ΠΑΕ, ενώ διασφαλίζει και το ότι το πρωτάθλημα θα ολοκληρωθεί χωρίς άλλες… απώλειες και ανακατατάξεις.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook