Σημαντικό Δ.Σ. της ΠΑΕ ΟΦΗ σήμερα το απόγευμα

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Στις 6.00 το απόγευμα συνεδριάζει σήμερα το απόγευμα το διοικητικό συμβούλιο έχοντας ως βασικά θέματα τον οικονομικό απολογισμό των μέχρι τώρα μεταγραφών αλλά και τις κινήσεις που απαιτούνται για να οργανωθεί ο σύλλογος εν όψει της αδειοδότησης.

Έχουμε γράψει ξανά ότι στον ΟΦΗ θέλουν να μάθουν από τα λάθη τους και να μην επαναληφθούν σφάλματα που είχαν ως αποτέλεσμα να περάσει η ομάδα όλα αυτά που πέρασε το περασμένο καλοκαίρι. Και μαζί με την ομάδα, έτρεχε και ο κόσμος που ζούσε με την δική του αγωνία τις τελευταίες εξελίξεις στο θέμα της επιβίωσης του ΟΦΗ.

Στην σημερινή συνεδρίαση του διοικητικού συμβουλίου της ΠΑΕ ΟΦΗ (6.00 Βαρδινογιάννειο) ένα από τα θέματα που θα συζητηθούν θα είναι και αυτό της αδειοδότησης ώστε ο σύλλογος να προετοιμαστεί κατάλληλα προκειμένου να μην αντιμετωπίσει τις ίδιες “φουρτούνες”. Το θέμα της αδειοδότησης θα τεθεί επί τάπητος ώστε να υπάρξει η απαραίτητη οργάνωση και να ξεκινήσει από τώρα η προετοιμασία της ομάδας εν όψει των διαδικασιών που θα ακολουθήσουν τους επόμενους μήνες. 

Παράλληλα, ένα σημαντικό θέμα που θα συζητηθεί θα είναι η οικονομική κατάσταση της ΠΑΕ ΟΦΗ όπου θα γίνει οικονομικός απολογισμός και αναμφίβολα το οικονομικό είναι το θέμα που χρειάζεται να συζητηθεί με ιδιαίτερη προσοχή ενώ παράλληλα θα γίνει και ο μεταγραφικός απολογισμός της ομάδας.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook