Πρόβα εν όψει Ξάνθης έκανε ο ΟΦΗ

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Την ομάδα που θα δούμε στην Ξάνθη, σε μεγάλο βαθμό, παρέταξε ο Νίκος Αναστόπουλος στην νίκη του ΟΦΗ επί του Πλατανιά με 1-0. Θετικά στοιχεία έδειξε ο Χόρχε Λόπεζ και αρκετά βελτιωμένος ο Μποντόρ.

Η 11αδα που θα παρατάξει ο ΟΦΗ στο παιχνίδι με τον Πλατανιά δεν θα έχει μεγάλες αλλαγές από αυτήν με την οποία θα τον δούμε στο παιχνίδι της ερχόμενης Κυριακής κόντρα στην Ξάνθη.

Όσον αφορά τα νέα πρόσωπα, ο Χόρχε Λόπεζ έδειξε ότι θα βοηθήσει με τις σέντρες – ξυράφι αφού όσο είχε δυνάμεις φανέρωσε την μεγάλη κλάση του ωστόσο στην συνέχεια… έμεινε από δυνάμεις με αποτέλεσμα να μην έχει ανάλογη συνέχεια. Πάντως, από τα δικά του πόδια ξεκίνησε το γκολ του Παπουλή (69′ λεπτό).

Αντιθέτως, ο Μποντόρ έδειξε βελτιωμένος σε σχέση με την εικόνα που παρουσίασε στο παιχνίδι κόντρα στον Ολυμπιακό. Ο Ούγγρος αγωνίστηκε σε διαφορετική θέση παίζοντας ως εσωτερικός αριστερός μέσος στην τριάδα της μεσαίας γραμμής και βοήθησε αρκετά τόσο ανασταλτικά όσο και δημιουργικά.

Με 4-3-3 ο ΟΦΗ
Με 4-3-3 πατάχθηκε ο ΟΦΗ. Τερματοφύλακας ο Βεζυρίδης, δεξί μπακ έπαιξε ο Ρόβας – αριστερό ο Γαλανόπουλος ενώ οι Σόουζα – Ταυλαρίδης αποτέλεσαν το κεντρικό αμυντικό δίδυμο. Στην μεσαία γραμμή αγωνίστηκανοι Βερόν, Τζόρντι Λόπεζ, Κάλαϊτζιτς και στην επίθεση οι Σουμπίνιο(δεξιά), Παπουλής(αριστερά) και Καμπάνταης.

Από τα παραπάνω πρόσωπα, είναι δεδομένο ότι θα υπάρχουν ελάχιστες αλλαγές σε σχέση με αυτήν που περιμένουμε για την ερχόμενη Κυριακή κόντρα στην Ξάνθη. Εξαιρετικός για ακόμα ένα παιχνίδι ο Τζόρντι Λόπεζ που στο πρώτο ημίχρονο έτρεξε αρκετά, ήταν δημιουργικός ενώ είχε καλά μαρκαρίσματα στην μεσαία γραμμή.

Δείτε το live του παιχνιδιού

 

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook