Αύριο κατατίθενται τα ασφαλιστικά μέτρα κατά των αδερφών Βατσινά

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Το πρωί της Τρίτης θα κατατεθούν η ανακοπή κατά της απόφασης για κατάσχεση από τους αδερφούς Βατσινά καθώς και η αίτηση αναστολής που θα μπλοκάρει την παραπάνω διαδικασία.

Η υπερασπιστική γραμμή της ΠΑΕ ετοιμάζεται για τη νέα διαστική μάχη που πρόκειται να δώσει και μέσα από το αποτέλεσμα της θα κριθούν πολλά και σε διαφορετικούς τομείς.

Το σημαντικό αλλά και το κακό για τον ΟΦΗ είναι ότι η κίνηση Βατσινά επηρεάζει την συμφωνία με τον τραπεζικό λογαριασμό για την εκχώρηση των χρημάτων που θα δώσουν μια βαθιά οικονομική ανάσα στον σύλλογο. Η κατάσχεση στην οποία προχώρησαν οι αδερφοί Βατσινά έχει ως αποτέλεσμα να «μπλοκαριστούν» τα χρήματα από τα τηλεοπτικά με αποτέλεσμα να μην μπορεί η ΠΑΕ ΟΦΗ να προχωρήσει στην ολοκλήρωση της συμφωνίας. Μια συμφωνία που θα δώσει στον ΟΦΗ μια σημαντική οικονομική ανάσα αφού θα μπορέσει να βάλει στα ταμεία του ένα ποσό που ισοδυναμεί με τα πάγια έσοδα που θα έχει από ΟΠΑΠ και τηλεοπτικά δικαιώματα.

Η νομική υπηρεσία του ΟΦΗ αποφάσισε να καταθέσει την Τρίτη την ανακοπή κατά της απόφασης κατάσχεσης αλλά και την αίτηση αναστολής με την οποία θα προσβάλουν αυτήν την απόφαση. Ο λόγος είναι ότι στον ΟΦΗ ήθελαν να συλλέξουν περισσότερα στοιχεία με τα οποία θα αποδείξουν ότι δεν είναι δυνατόν να απαιτεί η πλευρά των αδερφών Βατσινά χρήματα που θα τα πάρει σε ένα και δύο χρόνια.

Δεν αποκλείεται να υπάρξει και σημείο προσέγγισης μεταξύ των δύο πλευρών ώστε να αποφευχθεί η διαδικασία κατάσχεσης και πολλά θα κριθούν την Τρίτη. Η απόφαση θα βγει μέσα στην εβδομάδα και το αποτέλεσμα που θα προκύψει θα είναι ιδιαίτερα σημαντικό για την οικονομική κατάσταση της ΠΑΕ ΟΦΗ.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook