«Όχι» της Σούπερ Λιγκ στον ΟΦΗ λόγω Βατσινά!

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Εν αντιθέσει με όλες τις υπόλοιπες ομάδες της Σούπερ Λιγκ που πήραν την πρώτη δόση από τα τηλεοπτικά, ο Νίκος Μαχλάς έφυγε με άδεια χέρια λόγω του “μπλόκου” που έχει βάλει η πλευρά Βατσινά.

Δύο χρόνια μετά την αποχώρηση των πρώην μετόχων της ΠΑΕ ΟΦΗ, η παρουσία τους συνεχίζει να καταδυναστεύει τον σύλλογο που δεν μπορεί να ηρεμήσει ούτε τώρα! Ο λόγος δεν είναι άλλος από τα ασφαλιστικά μέτρα που έχουν καταθέσει αφού μέσω αυτής της διαδικασίας ο ΟΦΗ δεν μπορεί να εισπράξει από την Σούπερ Λιγκ τα χρήματα που κάνει να πάρει λόγω της παραχώρησης των τηλεοπτικών του δικαιωμάτων.

Αυτήν την απάντηση εισέπραξε και ο πρόεδρος του ΟΦΗ Νίκος Μαχλάς που βρίσκεται στην Αθήνα, προκειμένου να οριστικοποιηθεί η συμφωνία με τον ΟΠΑΠ, αφού άκουσε τους ιθύνοντες της Σούπερ Λιγκ να του λένε ότι δεν μπορεί να εισπράξει τα χρήματα της πρώτης δόσης των τηλεοπτικών λόγω των ασφαλιστικών μέτρων που έχουν καταθέσει οι αδερφοί Βατσινά. 

Η “πληγή” που συνεχίζει να πονάει τον ΟΦΗ και παραμένει ανοικτή, θα πρέπει να λυθεί άμεσα γιατί ειδάλλως θα αποτελέσει “ταφόπλακα” για τον σύλλογο αφού στηρίζει αρκετά στα χρήματα που πρόκειται να πάρει από την παραχώρηση των τηλεοπτικών του δικαιωμάτων.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook