Παπαστεριανός και Ομόνοια στο προσκήνιο για τον ΟΦΗ

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Ο έμπειρος μέσος βρίσκεται από χθες στο Ηράκλειο και καλώς εχόντων των πραγμάτων θα υπογράψει σήμερα ενώ στον ΟΦΗ προετοιμάζονται για το σπουδαίο φιλικό της Κυριακής.

Μετά το ζέσταμα στο Τυμπάκι, οι ποδοσφαιριστές του Νίκου Παπαδόπουλου επιστρέφουν στις προπονήσεις και προθερμαίνονται για την φιλική αναμέτρηση κόντρα στους Κύπριους. Το παιχνίδι με την Ομόνοια θα είναι το πρώτο δυνατό τεστ του φετινού ΟΦΗ όπου και αναμένεται να δούμε, εν μέρει, δείγματα γραφής της ομάδας που έχει ως μοναδικό στόχο την επιστροφή στην Σούπερ Λιγκ. Είναι γεγονός πως παιχνίδι με παιχνίδι, ο ΟΦΗ ανεβάζει συνεχώς στροφές και αρχίζουν να φαίνονται δείγματα γραφής της δουλειάς που έχει γίνει μέχρι τώρα. Ο προπονητής του ΟΦΗ επανέλαβε και χθες ότι η ομάδα αναμένεται να είναι έτοιμη την έβδομη εβδομάδα της προετοιμασίας της, κάτι που σημαίνει ότι ο “Παπ” πιστεύει πως οι παίκτες του θα εμφανιστούν πανέτοιμοι στην πρεμιέρα του νέου πρωταθλήματος.

Παράλληλα με την προετοιμασία για το φιλικό με την Ομόνοια, σήμερα αναμένονται και οι οριστικές εξελίξεις στην υπόθεση της μεταγραφής του Μανώλη Παπαστεριανού. Ο έμπειρος μέσος βρίσκεται στο Ηράκλειο από χθες το απόγευμα και σήμερα αναμένονται οι τελικές συζητήσεις με τον Φώτη Τσάλο για την ολοκλήρωση της μεταγραφής του.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook