Σε επικίνδυνο σημείο «ακροβατεί» ο ΟΦΗ

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

O OΦΗ απειλείται εν όψει Ξάνθης και με τα οικονομικά ζητήματα να αποτελούν κεντρικό σημείο συζήτησης, η ομάδα ακροβατεί σε επικίνδυνο σημείο.

Η ομάδα χρειάζεται να καλύψει μέχρι την Παρασκευή οφειλές ύψους 143.000 ευρώ προκειμένου να μην δημιουργηθεί πρόβλημα με την διεξαγωγή του αγώνα με την Ξάνθη. Αυτό το ποσό αναλογεί σε οφειλές προς Μάουρερ, Κοστόφσκι και Σφακιανάκη και οι οποίες δεν έχουν τακτοποιηθεί μέχρι τώρα.

Σε περίπτωση που ο ΟΦΗ κερδίσει τα ασφαλιστικά μέτρα εις βάρος των αδερφών Βατσινά, τότε θα μπορέσει να εισπράξει τα χρήματα που αφορούν την δεύτερη δόση των τηλεοπτικών δικαιωμάτων και αναλογούν σε 290.000 ευρώ. Αν γίνει αυτό, τότε θα τακτοποιηθούν οι οφειλές και δεν θα συντρέχει λόγος ανησυχίας για την κυριακάτικη αναμέτρηση. Η απόφαση του δικαστηρίου για την διαταγή που ζητάει ο ΟΦΗ για να ελευθερωθούν τα τηλεοπτικά θα βγεί μέχρι το μεσημέρι.

Την ίδια ώρα τις τελευταίες μέρες μέρες είναι σε εξέλιξη ένα μπαράζ διαβουλεύσεων με την πλευρά Βατσινά, προκειμένου να αποσύρει την κατάσχεση των τηλεοπτικών δικαιωμάτων που έχει καταθέσει, ωστόσο η πλευρά του πρώην μεγαλομέτοχου δείχνει ανένδοτη ζητώντας συνάντηση με τον δήμαρχο Ηρακλείου Γιάννη Κουράκη.

Η μάχη που δίνει ο ΟΦΗ με τον χρόνο είναι μεγάλη και η ομάδα δείχνει να “ακροβατεί” σε επικίνδυνο σημείο και είναι απολύτως απαραίτητη η ανάγκη νέων συζητήσεων με την πλευρά Βατσινά προκειμένου να βρεθεί λύση σε αυτό το μείζων ζήτημα.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook